Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet egy ilyen állítás ?
Két hét levelezés után,három sétás randi után ez a közlés :
" Te jó ember vagy, én nem, mást érdemelsz. Sőt, menekülj tőlem,amíg tudsz.."
Ennyi volt,elköszönt. Ilyen még sosem volt velem, nem értem az egészet!?..
10
Remélem odamentél gratulálni nekik! Én nem hagytam volna ki semmi pénzért!!! Az a fej bármit megért volna. :D
Mindig bele lehet képzelni a hamis indokot. De őszintén, bárki ilyen szituban nem azt érzi éppen hogy hamis az indok, MIKÖZBEN ő úgy gondolja, hogy legtöbbször ő is igazat mondd az okairól?
Már csak azért is mert voltam olyan helyzetben, hogy magamról is lemondóan beszéltem. Persze ismerkedtem, mert minden erőmmel kapaszkodtam a jobb dolgok felé. Így volt hogy bár belekezdtem ismerkedésbe, de csak eljutottam odáig hogy most mit áltatom magam, a srácnak sem akarok gondot okozni, inkább mégsem randizom, hanem kicsit kivonom magam a forgalomból, minthogy másokat idegesítsek a céltalanságommal, meg a mit tudom én mit akarok hozzáállással.
Ez csak egy sima lerázás, bár elég gagyi.
Három oka lehet:
Nem kapta meg tőled, amire számított.
Valami ellenszenvesre bukkant benned.
Időközben jobb pasit talált.
Nem vagy neki okés.
Ez nem nagy megfejtés.
Ha nagyon belemegyünk akkor egy egy ilyen kölcsőnös bántalmazó kapcsolatot keres. Itt nem verekedésre meg hasonlókra kell gondolni. Hanem ilyen életvámpirokra akik megnyomoritjá egymas életét.
#9-es leírta, én sem tudnám jobban.
99,9%, hogy úgy értette.
28/F
"menekülj tőlem,amíg tudsz."
Még ha sz.r kamu szöveggel jött is, legalább volt benne annyi gerinc, hogy szólt és nem bszott át meg nem használt ki és dobott el utána. Én ezt becsülöm amúgy benne. Már ez is nagy szó manapság.
Túl tisztának talál az Ő lelki világához és múltjához, na meg a vágyaioz, ez a kis idő elég volt, hogy érezze, nem akar megrontani. Inkább elenged.
Bár az sem kizárt, hogy simán csak rájött, ez nem az Ő játéka lesz, Ő dugni szeretne, nem sétálni, nem romantikázni. És ha ezt nem Nálad találja meg, akkor keres mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!