Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Barátomat le szeretném cumizni, csak ugye ő
heteró. Hogy csináljam hogy sikerüljön?
Literalisan nemi erőszaknak hívják ezt 50-es 🤢
2021. okt. 12. 18:28
50/51
sok olyan videót néztél, ahol az egyik szereplő alszik (vagy alvást színlel) és a másik meg kikezd vele. Kérdés, a valóságban ezt meddig lehet csinálni a másik ébredése előtt?
2021. okt. 12. 20:32
Vajon a kérdező rájött már, hogy ez rossz ötlet?
2021. okt. 12. 21:22
52/ kepzeld lehet, csak nem esz nelkul, hanem ovatosan😆
2021. okt. 12. 22:33
52: nagyon változó, hogy ki milyen mélyen alszik. Van olyan haverom, akit fél napig kell felrázni, de ha visszaalszik, utána sem emlékszik rá, hogy felkelt.
Velem nem lehetne megcsinálni, mert egy szotyi-roppanásra felébredek. (Sajnos még nem ébredtem ilyesmire :D )
2021. okt. 13. 07:10
44 es szerintem sok meleg hitegeti magát hogy "normális" próbál beilleszkedni, és azt meséli be magának..hogy csak a "kalandvágy" miatt azonos neművel huncutkodik, am meg beillik az "idill társadalmi képekbe", a szimpla nemi képbe. de valójában nem biszex csak meleg, ellentétes nemmel pedig legfeljebb a nemi identitás zavara, vagy a "tanult magatartásforma" miatt van. Ez nem tuti de elég valószínű, és gyakorlatilag az vagy amit hiszel, ha azt hiszed biszex vagy akkor az agy átáll arra, emlékezetkiesésben szenvedőknél tapasztaltak már furcsa dolgokat pl, képesek voltak más dolgokra, más hobbik, dolgok érdekelték őket, amiben profik voltak meg fullra kiesett nekik. Azért ez érdekes, és sztem ez is hasonló. Summerise: Az agyunk sok mindenre képes. :)
2021. okt. 15. 12:59
56, szerintem ez ennél összetettebb. Biztosan van ak ilyenek is, mint amit írtál, azaz magukat heteronak/binek gondoló melegek, de akkor kell lennie a fordítottjának, pl. olyanoknak is, akiket egy érzékeny időszakukban, amikor keresték a hovatartozásukat, olyan hatás ért, ami miatt a homoszexualitás felé orientálódtak (Trauma, rossz pszichiáter, rossz közeg stb..)
És ott vannak az egyéb extrém esetek: pl. a börtönök, ahol sokan élnek át meleg kalandokat, -olyanok, akik sem a börtön előtt, sem a börtön után nem érdeklődtek ez iránt..
2021. okt. 15. 13:21
57 igen tudósok, állítják hogy ez hatással lehet a személyre..na de gondold végig..egy k**aszott rossz nap után.. még el is vesztesz valakit..szétesik a ház.. apokalipszis..sstb minden összejön és kb dugába dőlnél.. de nem leszel meleg :D tudósok ellenére alaptalannak gondolom ezt az egészet! semmi értelme az egésznek..egyesek szerint ott már a látencia megvolt.. a "hajlam" ezek pont dfordítva történnek mint azt sokan hiszik. Eleve a heteroság volt a rossz beidegződés és valójában meleg volt mindig is. Ez a logikus, persze hormonokról beszélünk, bonyolul biokémiai folyamatok halmazáról.. inger és ingerület amik hatásal vannak az agyra.. szóval .jahh!!
2021. okt. 15. 13:44
de fordítsuk a visszájára! akiket megerőszakolnak, vagy szintén rossz a hátterük... ők mért maradtak heteroszexuálisak szerinted? :O mi az a + ha nem ez amit leírtam amitől úgy "döntöttek".
2021. okt. 15. 13:45
Nem azért, mert elvesztesz valamit, vagy leég a ház.. hanem pl. pont, amit visszájára fordítottál az utolsó hozzászólásban: van, akit megerőszakolnak / megrontanak kisgyerekként, és emiatt fordul az eltérő nem felé. Vagy mi van azokkal a férfiakkal, akik pl. az aktustól, csókolózástól, undorodnak férfival, egyedül csak sz.pni szeretnek, de azt nagyon? Az is valószínűleg valamilyen gyermekkori törtènés hatása.. Szerintem van, aki genetikailag hordozza magában az irányultságát (messziről bárki látja a vonásain, gesztusain, hogy meleg), van aki az érése során valamilyen hatás miatt billen át. Persze olyan is, aki “tévedés/“önerőszak”“ miatt nem azt a nemet választja, ami vonzza..
2021. okt. 15. 14:32
Kapcsolódó kérdések: