Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti mit gondoltok arról, ha egy heteró pasi erre vágyik?

Figyelt kérdés

Hogy a barátnője felcsatolhatóssal megdugja.

Nem rólam van szó. Viszont a heteroszexuális rovatban megosztja ez a téma a kommentelőket. Ti mit gondoltok erről, az ilyen pasikban lehet egy kis biszex hajlam?

2021. szept. 19. 10:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Igen
2021. szept. 19. 10:16
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Lehetséges.
2021. szept. 19. 10:21
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem van.
2021. szept. 19. 10:22
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem feltétlenül. Az anális szex biológiailag élvezetes és így lehet, hogy csak az élvezet, ami tetszik neki benne.

Én melegként, a melegséget ahhoz tudom kötni, hogy valaki vágyik egy azonos nemű mentális és fizikai közelségére, megértésére, szerelmére. Az anális szex az nem tartozik ide, az csak egy formája a szexualitásunk kiélésének.

Ha ezt csak nővel akarja az illető, akkor lehet száz százalékban heteró is, ha belemenne pasival is, akkor viszont minimum biszex.

2021. szept. 19. 10:26
 5/12 Béla211 ***** válasza:
88%
Utólsó hozzá szólóval értek egyet.
2021. szept. 19. 10:30
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
A homoszexualitás és a seggszex imádata két különböző halmaz, amiknek van ugyan metszete, de nem azonosak egymással.
2021. szept. 19. 10:31
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
A prosztata izgatása irányultságtól függetlenül élvezetes lehet, én mindig tartom, hogy sokmindent ebből nem kell levonni, hogy szereti valaki.
2021. szept. 19. 10:47
 8/12 Béla211 ***** válasza:
28%
Vannak olyan melegek akiknek a fenekükhöz sem szabad nyúlni mert nem szeretik. Ők az aktívok.
2021. szept. 19. 13:58
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
4-5-6. A mentalitásról nem írt egyikőtök sem. A heteró szexben a férfi a behatoló, a nő a befogadó a biológiai jellegüknél fogva. A férfinek van farka a behatolásra, a nőnek puncija a befogadásra a heteró szex gyakorlásához. Amelyik "heteró" férfi befogadni akar magába, az nem teljesen heteró.
2021. szept. 19. 22:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Ez így igazán logikus.

2021. szept. 19. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!