Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a melegek jó része valójában transznemű heteró nő? Jó szívvel érdeklődöm, testileg is, lelkileg is férfi szeretsz lenni melegként?
A kérdésem nem provokatív, mielőtt félreértés esne. Biszex férfi vagyok, és általánosságban szimpatizálok a meleg kultúrával. (Egyénileg persze a normálisabb emberekre vagyok nyitott, akár hetero, akár bi, akár meleg, pán, stb.)
Szeretném még jobban érteni a melegeket, ezért kérdezek erről.
Megírjátok, ki érzi közületek lelkileg is önmagát férfinak és miért, milyen módon? :) Az aktívok jó részénél érthető, de a passzív szerepűeknél...? Még nem teljesen tudok kiigazodni a nemi identitásotokon (és orientációtokon), hiszen sok meleg inkább nőiesnek tűnik, de akkor ők valójában hetero transzi nők, nem?
Javítsatok ki, légyszíves, ha rosszul értelmezem többségeteket. :)
(Én, saját magam, szerintem bigender biszex vagyok.)
Köszi a választ, ezeket alapjában én is így értelmezem, de inkább lelkileg nem teljesen világos számomra számos meleg illető. Hiszen sokuk lelkileg feminin. Akkor az nem azt jelenti, hogy ők transzgender nők? Hiszen aki feminin, azaz nőies lelkileg, az esetleg nőnek is érzi magát, nem?
Vagy inkább sok meleg, vagy nézzük inkább a passzív melegeket: többségük nőies lelkű férfinak érzik lelkileg önmagukat, és nem lélekben nőnek akkor?
Te csak vitapartnert keresel
Semmi gond.
Fordíthatunk a dolgon
Biszexek valójában mind homoszexuálisak csak nem vállalják magukat, és úgy élnek hogy mindíg mindenkit megcsalnak.
Ezt szeretted volna hallani?
Nem vitapartnert, mondom, érteni szeretném a melegek lekivilágát. :) Tudom, ők se egyformák.
A biszexekről a mesét meg már sokszor hallottam.
Tényleg érdekel a pszichológia engem. Aki korrektül válaszol, megköszönném. Az első kettőnek köszi. :)
Ez szerintem egy bonyolult dolog. Volt már olyan, aki azt mondta, hogy úgy gondolkodok, mint egy nő. Ugyanakkor ez eléggé általánosító, mert a nők sem gondolkodnak mind ugyanúgy. És ahogy te is írod, nem minden meleg egyforma, ahogy a hetero nők vagy férfiak sem. Ezért nem lehet úgy kategorizálni valakit, hogy "női lelke" van, mert melyik nő alapján határozták ezt meg? Van egy standard női lélek, akihez a többit mérik?
Szóval érted...ez nehéz. Mindenki inkább csak a saját esetét ismeri eléggé, én legalábbis igen. Férfiként élek vagyis úgy, ahogyan én a férfi létet értelmezem, de ha tehetném, akkor lehet varázsütésre átváltoznék nővé, csak azért, hogy kipróbáljam úgy hogyan találom meg az egyensúlyom.
Sokan szeretik az egészet csak a szexre kihegyezni, de ez nem erről szól.
Persze akkor, ha nem a szex határozza meg valaki teljes személyiségét. Ez nem tudom, hogy mennyire érthető?
Az, hogy valaki feminin még nem feltétlen jelenti azt, hogy ő nőnek érzi magát.
Attól, hogy valaki passzív, még nem fogja az ellenkező nem ruhaviseletét hordani.
Ezek csak szerepek. A hetero kapcsolatokban sem minden esetben a férfi a domináns, láttam már párt fesztivál után hazaballagni, ahol a pasas sírt a nyílt utcán a barátnője előtt, hogy miért csalta meg. Neked ez sem lenne férfias.
Vannak olyan nők egy kapcsolatban, ahol ők viselik a nadrágot, a férfi meg egy papucs. Sokaknak ez sem férfias.
Ha valaki hetero létére nem kedveli a focit, az sem férfias?
Ezt lehetne folytatni.
A heteró férfiak igazából leszbikus transz-transz-nők?
Elhiszem, hogy teljesen rossz szándéktól mentes a kérdésed. Maradjunk, annyiban, hogy egy viccet megért logikai játékot kreálni a fogalmakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!