Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A transzneműek miért vannak kiakadva, ha nem olyan neműnek nézik őket, mint amilyennek vallják magukat?
Nincs bajom az LMBTQ közösséggel, sőt, én is a tagja vagyok, de ezt nem tudom megérteni.
Ha van egy transznemű ember, aki nőnek vallja magát, de mégis első ránézésre jobban hasonlít egy fiúra, és ha fiúnak nézik ezen miért vannak sokan kiakadva?
U.i:
Nem célom ezzel a kérdéssel
megbántani senkit
Mert nyilván egész életükben ez ellen akartak menni.
Azonban teljesen jogosan véled őket egyik vagy másik nemnek inkább, vannak olyan külső jegyek, amik túlságosan azonosítani tudják az eredeti nemi hovatartozást.
Inkább az a kérdés, hogy te miként kérdel rá erre? Vagy hogy jön szóba, hogy megejtsd a nemét? Mert angolba nyilván ha leszólítod, beszélsz róluk, akkor a she és he elárulja, hogy te minek látod őket, de a magyarba hogy jön ez szóba?
Egyszerű, ha picit is látod h férfi de próbál nő lenni akkor tiszteld meg annyival hogy nőként tekintesz rá.
Vagy ha no akkor ellenkezőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!