Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért ennyire nyomulósak a heterókra?

Figyelt kérdés

Sokszor találkozok chaten melegekkel, szívesen beszélgetek bárkival, de leszögezem nekik az elején, hogy én heteró vagyok, de egyfolytában próbálkoznak, "flörtölős" megjegyzéseket tesznek, stb. Ilyenkor még 1-2x megpróbálom emberi módon jelezeni, hogy ahogy említettem, heteró vagyok, hagyjuk ezt a témát legyél szíves, de ezt a határt is túltolják, amikor már keményen be kell szólni vagy letiltani az adott személyt.

Itt gyakorin dettó ez megy.

2021. máj. 17. 10:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
10%
Mert búzik.
2021. máj. 17. 10:52
 2/23 anonim ***** válasza:
77%
Mert szexet akarnak ígyis úgyis, nem beszélgetni.
2021. máj. 17. 10:53
 3/23 anonim ***** válasza:
93%

Alapvetően kétféle meleg ember van az én meglátásom szerint:

1. Keresi önmagát,nem biztos magában,az identitásában. Véleményem szerint amit levetítettél ez a "bepróbálkozós típus" ebből a kategóriából kerül ki leginkább.

2. Elfogadta önmagát,vállalja önmagát és már nem teherként tekint arra, hogy meleg. Én a magam nevében ebből a kategóriából azt tudom mondani, hogy ha találkozunk egy "nem" szóval,akkor próbálkozunk tovább a kereséssel,míg találunk egy hasonszőrűt,nem pedig erőlködünk,hogy "na majd jól átkonvertálunk meleggé".

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!"

/22,ffi,meleg/

2021. máj. 17. 10:56
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Mert most van egy olyan fétis a melegek közébe, hogy "milyen szexi lenne elcsábítani egy heterót".
2021. máj. 17. 10:56
 5/23 anonim ***** válasza:
73%

Mert ezek gátlástalan, egyszerű, ostoba emberek.

Nekem volt régen két ismerősöm akikkel jóba voltam, de nekem évekig fel sem tűnt, hogy melegek. Mások mondták el mi a szitu :D

2021. máj. 17. 11:00
 6/23 DominikX ***** válasza:
65%

Mert a hetero D mindig finomabb.

Viccet félre téve nem tudom, én még a melegeknek se udvarlok, csak várom a sültgalambot, meg van is a böjtje 😂

7/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem vágom minek menne egy heteró melegekkel dumálni ha nem érinti minimálisan a téma. Mármint rendszeresen. Egyszer érdekes a melegség mint téma de amúgy nem. AHogy egyszer beszélgetnék drogossal meg éjszakai pillangóval de nem járnék folyton közéjük. Meg a nyomulás szerintem nem meleg vagy heteró kérdés. IQ kérdés. Ahogy a dagi csajok közt is sok nyomul mindnekire. Mégse mindegyik. Szerintem ne általánosíts...
 8/23 anonim ***** válasza:
89%
5 ös vagyok a nyomulós melegekrw értettem.
2021. máj. 17. 11:01
 9/23 A kérdező kommentje:
7: ezek a chat appok nem ilyen társkeresők, mint a tinder és társaik. Hanem ilyen pen pal, online barát appok.
2021. máj. 17. 11:02
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem összes meleg ilyen, szerintem csak rossz személyekkel beszélgettél. Pl én és szerintem a legtöbb meleg olyan h ha lássa a srácon h nem vonzódik férfiakhoz akkor lemond róla és csak barát ként tekintünk a illetőre. Ezt én akkor szoktam ha valaki tetszik, de nem viszonozza a jeleket amiket küldtem legyen az egy hosszabb nézés a szemébe vagy valami más jel, elfogadom a tényt h nem jövök be a srácnak és békén hagyom. Sajnálom h ilyen tapasztalataid vannak, és meg tudom érteni milyen érzés ha valakinek elmondod hogy nem működhet azzal a illetővel, de ő folyamatosan próbálkozik volt nekem is pár ilyen tapasztalatom, viszont nekem lányok voltak a rámenőssek, többször elmondtam h ez nem működhet köztünk akkor is egyfolytában próbálkoztak, persze ez csak pár lány a életembe, de 3-4 tapasztalat alapján nem dobok mindenkit 1 zsákba.
2021. máj. 17. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!