Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nyomulósak a nők, hogy lehet jelezni hogy nem érdekel?
Rám is folytom rám másznak... Nem értem mi lett a nőkkel... Már ki se merek menni az utcára se.
27F
Hozzám is. Kimentem a strandra szombaton és 3 lány is odajött hogy bekenném-e a hátát naptejjel... az egyiken még bikini felső se volt. Elhajtottam őket, de baromi zavaró, hogy nem hagynak nyugodtan olvasni egyedül.
A buszon se tudok tömegben kényelmesen utazni, mert nem egyszer odanyomják szándékosan a seggüket az ölemhez. Borzalmas. 28F
Jaj te szegény, milyen borzalmas lehet neked. Ne pörgesd feltűnően az Audi slusszkulcsot és ne villogasd a Cartier órádat akkor kevesebb golddigger fog odamenni hozzád.
Be lehet ülni kocsmába (pubba) egyedül is, csak mi a francnak? Mennyivel másabb mintha otthon pukkantanál fel egy sört? Utóbbi helyen garantáltan nem zavarna senki. Ha valakivel nem akarsz társalogni akkor megmondod, hogy bocs, nem "várok valakit" vagy hasonló szöveg és kész.
Nem ismerek olyan férfit akit ez zavarna. 🤷♂️😀
Max ha valaki forró, akkor nem csípi az ilyesmit.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!