Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért ennyire nyomulósak a heterókra?

Figyelt kérdés

Sokszor találkozok chaten melegekkel, szívesen beszélgetek bárkival, de leszögezem nekik az elején, hogy én heteró vagyok, de egyfolytában próbálkoznak, "flörtölős" megjegyzéseket tesznek, stb. Ilyenkor még 1-2x megpróbálom emberi módon jelezeni, hogy ahogy említettem, heteró vagyok, hagyjuk ezt a témát legyél szíves, de ezt a határt is túltolják, amikor már keményen be kell szólni vagy letiltani az adott személyt.

Itt gyakorin dettó ez megy.

2021. máj. 17. 10:51
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
20: mert sok normális embert is megismertem onnét.
2021. máj. 17. 12:43
 22/23 anonim ***** válasza:
97%

„Az nagyon nem a természet rendje, hogy azonos neműre nyomulnak."

Attól még h a társadalom úgy van beállítva hogy ez a hetero férfiaknál el fogadott nem azt jelenti h ez a normális. A nők szájából is a „nem" nemet jelent, most legalább tudod h hogyan érzi magát egy nő ha egy pasi erőszakosan „ismerkedni" akar. És ha már csináltál hasonló dolgot egy nővel lehet vissza adta neked a karma h lásd milyen szar h a szavadot semmibe veszik.

2021. máj. 17. 12:49
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
A normális melegek nevében sajnálom, hogy ilyenekben van részed. Azok nevében pedig hiába beszélnék, akik egyszer sírnak, hogy miért nem fogadják el őket, egyszer meg bárhol bármilyen hím nemű emberrel képesek lennének bármire, de azonnal. Merthogy sok ilyen meleg van, és éppen ezért nem alaptalanok a megbélyegzések. Nekem melegként a legjobb barátom egy férfi, mégis soha nem jutna eszembe, hogy bármi is legyen köztünk. Ezt ő is nagyon jól tudja. Emberien kell viselkedni, és akkor nem lesz probléma. Na ez az, ami sokaknak nem megy.
2021. máj. 17. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!