Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok! Barátomat le szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Barátomat le szeretném cumizni, csak ugye ő heteró. Hogy csináljam hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés
Sziasztok, barátomat nagyon le szeretném cumizni, csak ugye ő beteró, de már kb 1-2 éve készülök rá. De nem tudom hogy csináljam, hova vigyem mit mondjak neki. Nem szeretném elveszíteni mert már gyerek kori barátom, válaszokat köszönöm.

2021. okt. 8. 23:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
78%
21-es Ez most nem erről szól. 🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. okt. 9. 01:04
 22/62 anonim ***** válasza:
85%
Izé... csak halkan jegyzem meg hogy a "szivárványozás" meg tolerancia, elfogadás k.rvára nem azonos azzal hogy zaklassanak, molesztáljanak. Speciel toleráns vagyok, de ha valaki zaklat és nem ért a szép szóból azt szerintem is pofán kell vágni akár hetero az illető akár meleg, attól még egy bunkó f.sz lesz.
2021. okt. 9. 04:13
 23/62 anonim ***** válasza:
90%

1. A barátok nem szexelnek. Akik szexelnek, azt nem barátságnak hívják. (igen, az orális szex is szex)

2. Ha hetero, akkor nem vonzódik a férfiakhoz. Az egyetlen mód innentől kezdve a szexuális közeledésre a nemi erőszak.

2021. okt. 9. 07:04
 24/62 anonim ***** válasza:
24%

20-as, ne reménykedj, téged is évek óta követlek és figyellek, te is le leszel cummantva, ha akarod, ha nem!

“-Akarsz megerőszakolósat játszani! -Neeem! - Ok, ez a beszéd!”

2021. okt. 9. 07:17
 25/62 anonim ***** válasza:
91%
Felejtős. Ha heteró sosem fog belemenni, maximum a barátságotok megy rá, nem szabad nyomulni. Ha tudja rólad és esetleg valami csoda folytán érdekli akkor jelezni fogja. Ha még nem akkor mond el neki, valószínűleg azonnal elmondja A vagy B.
2021. okt. 9. 07:50
 26/62 anonim ***** válasza:
83%

9-esnek maximálisan igaza van, ez a hozzáállás pláne ilyet kérdezni vagy, hogy ez megfordul néhány ember fejében nagyon gusztustalan.

Azt is el kell fogadni, hogy hetero és nem szeretne férfiakkal szexelni vagy szopni nem csak forditottjat kell elfogadni 😃

Ilyet meg, hogy itasd le és úgy vedd rá kb fel ér egy szexuális zaklatással, velem ilyet csinalnanak tuti jelentenem fel a francba az illetőt. Hányinger

2021. okt. 9. 08:28
 27/62 anonim ***** válasza:
100%

Melegként ez nekem rohadt gáz..

Mikor fejezitek már ezt be?

Nincs felfogásotok, hogy akinek nem tetszetek, annak ha “ráerőszakoljátok” sem fogtok tetszeni?!

2021. okt. 9. 08:48
 28/62 anonim ***** válasza:
82%

és még ezek után vágjak jópofát a meleg lobbihoz, azt leshetitek, engem nemfog érdekelni, ha egyszer az életben valamelyikőtök rámmozdul, akkorát leverek, hogy fogatok kirepül, aztán majd lehet bíróságra járni, az se fog érdekelni

kell nekünk az a törvény, tudjátok csak hol a helyetek

2021. okt. 9. 08:56
 29/62 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem nyomulj rá. Olyan nincs hogy full heteró. Egy gyenge pillanatában úgyis megtörik a jég. Nekem is volt már ily4n. Bátraké a szerencse.

Minden pasiban ott van a meleg természet is csak van aki elnyomja és van aki elég bátor ahhoz hogy kièlje.

2021. okt. 9. 09:02
 30/62 anonim ***** válasza:
82%
30-as ez totál baromság. Nagyon gázak vagytok.
2021. okt. 9. 09:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!