Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok! Barátomat le szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Barátomat le szeretném cumizni, csak ugye ő heteró. Hogy csináljam hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés
Sziasztok, barátomat nagyon le szeretném cumizni, csak ugye ő beteró, de már kb 1-2 éve készülök rá. De nem tudom hogy csináljam, hova vigyem mit mondjak neki. Nem szeretném elveszíteni mert már gyerek kori barátom, válaszokat köszönöm.

2021. okt. 8. 23:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%
sehogy se fog sikerülni, meleg vagy, keress meleg pasit! barátaidat meg ne zaklasd ilyenekkel! ez van :) ha okos vagy meg se említed ezt.. de még ha heterók lennétek te pasi ő csaj akkor is abnormális lenne...barátokról van szó és barátok nem csinálnak ilyet!! -.-
2021. okt. 11. 02:09
 42/62 anonim ***** válasza:
100%
29 es mi az hogy "nincs olyan hogy ful hetero..gyenge pillanatában próbálkozz" ??? hát te teljesen retardált vagy! :D én hetero vagyok reggel délben este józanul és 3 liter pálesz után is az leszek!!! ez baromság... én nekem vannak meleg barátaim de.. ez a fél hetero dolog.. őszintén fa**ságnak gondolom :D akinek ez belefér az nem kicsit hetero kicsit ez..meg amaz..hülyeség!! akinek ez belefér meleg és kész,csak fél beismerni hogy ful meleg...hitegeti magát maszlaggal, hogy igenis a nőket szereti ettől még! ez a véleményem, és ez az igaz.. szellemileg vannak bajok akik azt hiszik.
2021. okt. 11. 02:14
 43/62 anonim ***** válasza:
100%
32- elég erőszakosra sikeredett, de am jogos, igazad van... engem is idegesít hogy csomó melegnek ilyen hetero pali fétise van :D de ezt csak ők értik...
2021. okt. 11. 02:16
 44/62 anonim ***** válasza:
49%
42, hülyeség. Ne magadból indulj ki, van másféle ember is. Nekem mindkét nemből tetszenek emberek. Hogy lehetne önmagad “hitegetni”?
2021. okt. 11. 09:28
 45/62 anonim ***** válasza:
79%

(nem korábbi válaszoló vagyok)

Csak a fullheteró téma kapcsán közbeszúrnám, hogy USAban volt egy kísérlet két random választott férfival. Nem ismerték egymást, egy-egy parkból hozták be őket, az egyiknek barátnője is volt, ilyesmi. Mindkét férfi heterónak vallotta magát.

A kísérlet annyiból állt, hogy bezárták őket egy apartmanba és az este oflyamán meg kellett igyanak 6 sört.

Tény, irányított volt a környezet, adtak be szexlapokat, feltolták a hőmérsékletet úgyhogy a srácok nekivetkőztek, félhomályosítottak.

Eleinte csak normálisan dumáltak, sportról főleg meg ilyesmi. Egy idő után nézegették a szexlapokat, megbeszélték azt is..

Mikor a felső lekerült a túlfűtött szoba miatt, elkezdték egmás izmait méregetni.

6 sör után szobára mentek.

Ez nyilvánvalóan nem bizonyít semmit, hisz a kísérlet erősen irányított és a résztvevők száma sem reprezentatív mértékű.

Csak érdekességként mondtam:D Rá lehet keresni, six beer theoryként megtaláljátok Google-ön.

Plusz egy adalék: az USA-ban 3.3, esetleg 4 decisek a sörök :D puhány jószágjai:D

2021. okt. 11. 12:25
 46/62 anonim ***** válasza:
50%

Ha a barátod tényleg, akkor ne akard megtenni, vagy várd meg, míg valahogy feldobja a témát, Te csak néha finoman érintsd a témát.

Pl. "tegnap néztem mindenféle filmet és az egyikben egy srác a másiknak a szájával szerzett örömet" de ezt mondhatod egy szóval is, hogy szopta. A másiknak meg jó volt, de talán azért, mert barátok voltak.

Vagy az is jó megoldás, ha "véletlen", amikor jön Hozzád, pont egy olyan témát olvasol a neten, ami arról szól, hogy egy fiú a másikat szereti ott lent. És megkérdezed Tőle, hogy ehhez mit szól?

Először fujjogni fog, mert ez az első reakció általában, de aztán megkérdezheted, hogy azt is olvastam a fiúk jobban szopnak, mert jobban tudják, mi a jó a másiknak. Elhiszi? És ha igen, kipróbálná? Ha meg nem, bebizonyítaná, hogy tényleg nem?

2021. okt. 11. 22:39
 47/62 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak hagyja békén kedves 46-os 🥴
2021. okt. 11. 22:43
 48/62 anonim ***** válasza:
58%
47/47 - Az első mondatom azzal kezdődik, hogy ha tényleg a barátja, ne akarja megtenni. A többi már alternatíva, ha meg szeretné mégis csak próbálni. Mert a kérdés arra vonatkozott, mit tanácsolunk, hogy tudná ezt megtenni.
2021. okt. 11. 22:57
 49/62 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek ne tedd, keress valaki mást.

Ha valahogyan bele is menne és leszopnád utána megszakadna köztetek a kapcsolat, hiszen te mindig arra emlékeztetnéd és a mivan ha kiderül effektus is közre játszik.

Ha valóban a barátod mondj le a vágyadról, annyi helyes fiú van, keresgélj.

2021. okt. 12. 16:01
 50/62 anonim ***** válasza:
55%
Aludj ott nala es csapj le amig alsziky😂
2021. okt. 12. 16:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!