Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Olyan van hogy egy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan van hogy egy meleg srác, próbál közeledni egy hetero srác felé?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam elég gyanús volt már kezdetektől, mostanság pedig mintha nyomulna rám esküszöm. Borzasztó kellemetlen mit ne mondjak. Lehet csak tulreagálom és semmi valóságalapja nincs. Nyilván vannak ezek az alap ""b#zis"" haveri dolgok amikről lehet érezni egyértelműen, hogy csak vicc. Nála viszont én nem érzem viccnek valamiért. Tulzásba is viszi rendre ezeket a dolgokat. Viszont lányokhoz szokott közelíteni alap esetben. Lehet biszex? Vagy csak ízléstelenül viccelődik? Folyton mászkál utánam, mindig beszélni akar, mindig seggemet verdesi. Unom k@rvara , hogy őszinte legyek. Többször is utaltam rá így közös-osztályszintű beszélgetéseknél , hogy hetero vagyok. Nem vagyok túl tájékozott ebben a témában, sajnálom ,ha valami hülyeséget irtam. Szerintetek? Ha rákérdeznék brutál kinos lenne
2021. szept. 17. 19:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
12%
Olyan van hogy, jó helyre ki tudod tenni, a vesszőt?
2021. szept. 17. 19:08
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá olyankor, amikor csak ketten vagytok. Mond neki, hogy nincs bajod ezzel általában, de téged nem vonzanak a fiúk.
2021. szept. 17. 19:09
 3/26 anonim ***** válasza:
8%
Ha valaki a seggemet verdené, én már kivertem volna az összes fogát.
2021. szept. 17. 19:09
 4/26 anonim ***** válasza:
2%
Vessz össze vele vagy üsd agyon
2021. szept. 17. 19:27
 5/26 anonim ***** válasza:
13%

A homár munkatársam. Minden heterónál bepróbálkozik.

Mondtam neki hogy csajom van és hidegen hagynak a psik. De ő jobban tudja hogy nincs olyan padi akiben ne lenne biszex hajlam. Csak akarni kell.

Egyszer valaki jól szájbaveri és akkor rájön hogy de.

Sajnos a multinál az a policy hogy sokszínű legyen a csapat és a homárokat támogatni kell.

Azért nem.merik kirúgni mert feljelenzést tesz az anya cègnél meg jön az lmbtq jogvédőkkel.

2021. szept. 17. 19:28
 6/26 anonim ***** válasza:
15%
5-ös ezaz hogy az lmbtq bármit megcsinálhat mert ha valaki nemet mond neki/nekik akkor jön a homofóbozás és a médián szétszedik az illetőt. Ilyen egy propaganda
2021. szept. 17. 19:31
 7/26 anonim ***** válasza:
95%

Szörnyű ezeket olvasni. A legtöbb meleg pont a nyelvét harapná le inkább, hogysem kiderüljön róla, kiket szeret, de az ilyen nyomulós alakok rengeteget ártanak az elfogadásnak.

A kérdezőnek azt javaslom, kérdezzen rá teljesen nyíltan: miért csinálod ezt, meleg vagy? Nem hiszem, hogy csinálja majd utána az illető.

40F, m

2021. szept. 17. 19:37
 8/26 anonim ***** válasza:
95%
Azért ne ítéljetek már meg egy csoportot egy idiótáról. :D Szerintem kérdezz körbe a hetero férfi ismerőseid között, hogy mennyit zaklatnak lányokat. Vagy kérdezz meg nőket, hogy miket művelnek velük egyes férfiak. Mégsem fogják azt mondani, hogy minden hetero férfi egy önző, szexre éhes, komolytalan féreg. Szóval ennyire azért ne legyetek már gyerekesek. Én sem fogadnám el még melegként sem, hogy rámnyomuljon valaki. Főleg, ha nem is akarom. De megintcsak kihangsúlyozom, hogy azért, mert egy torz jellemű ember nem bír magával és hajtja az önző vágyait és esetleg függőségét, attól még nem kell mindenkit általa megítélni. Annak is jócskán torz a jelleme, aki pár ember alapján megítél egy egész csoportot.
2021. szept. 17. 19:39
 9/26 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen egyetértek veled, de aki kisebbségben van, annak jobbnak kell lenni, mint a többségnek, mert nagyobb valószínűséggel fognak általánosítani róla (ez tiszta matek). Arányaiban szerintem se nyomulósabbak a melegek, mint a heterók (sőt), de ha valaki pont egy ilyenbe fut bele, az könnyebben gondolhatja, hogy ez a jellemző ránk, hiszen nehezebben talál ellenpéldát.

(7-es voltam)

2021. szept. 17. 19:45
 10/26 anonim ***** válasza:
3%
Van bizony! "mindig seggemet verdesi" Én meg orrba verném,de rendesen aki az enyémet verdesi.Volt is rá már példa
2021. szept. 17. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!