Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan van hogy egy meleg srác, próbál közeledni egy hetero srác felé?
A homár munkatársam. Minden heterónál bepróbálkozik.
Mondtam neki hogy csajom van és hidegen hagynak a psik. De ő jobban tudja hogy nincs olyan padi akiben ne lenne biszex hajlam. Csak akarni kell.
Egyszer valaki jól szájbaveri és akkor rájön hogy de.
Sajnos a multinál az a policy hogy sokszínű legyen a csapat és a homárokat támogatni kell.
Azért nem.merik kirúgni mert feljelenzést tesz az anya cègnél meg jön az lmbtq jogvédőkkel.
Szörnyű ezeket olvasni. A legtöbb meleg pont a nyelvét harapná le inkább, hogysem kiderüljön róla, kiket szeret, de az ilyen nyomulós alakok rengeteget ártanak az elfogadásnak.
A kérdezőnek azt javaslom, kérdezzen rá teljesen nyíltan: miért csinálod ezt, meleg vagy? Nem hiszem, hogy csinálja majd utána az illető.
40F, m
Teljesen egyetértek veled, de aki kisebbségben van, annak jobbnak kell lenni, mint a többségnek, mert nagyobb valószínűséggel fognak általánosítani róla (ez tiszta matek). Arányaiban szerintem se nyomulósabbak a melegek, mint a heterók (sőt), de ha valaki pont egy ilyenbe fut bele, az könnyebben gondolhatja, hogy ez a jellemző ránk, hiszen nehezebben talál ellenpéldát.
(7-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!