Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Olyan van hogy egy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan van hogy egy meleg srác, próbál közeledni egy hetero srác felé?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam elég gyanús volt már kezdetektől, mostanság pedig mintha nyomulna rám esküszöm. Borzasztó kellemetlen mit ne mondjak. Lehet csak tulreagálom és semmi valóságalapja nincs. Nyilván vannak ezek az alap ""b#zis"" haveri dolgok amikről lehet érezni egyértelműen, hogy csak vicc. Nála viszont én nem érzem viccnek valamiért. Tulzásba is viszi rendre ezeket a dolgokat. Viszont lányokhoz szokott közelíteni alap esetben. Lehet biszex? Vagy csak ízléstelenül viccelődik? Folyton mászkál utánam, mindig beszélni akar, mindig seggemet verdesi. Unom k@rvara , hogy őszinte legyek. Többször is utaltam rá így közös-osztályszintű beszélgetéseknél , hogy hetero vagyok. Nem vagyok túl tájékozott ebben a témában, sajnálom ,ha valami hülyeséget irtam. Szerintetek? Ha rákérdeznék brutál kinos lenne
2021. szept. 17. 19:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
12%

Ez minden csoporttal így van. A degeneráltak kerülnek felszínre, a normálisak háttérben maradnak.

Nem hiszem hogy akik a pride on tollal a seggükben vagy papnak öltözve vonulnak, szóval azok fizetett statisztàk, akik miatt hergelik a többséget a melegek ellen.

Szintiszta politika

2021. szept. 17. 20:32
 12/26 anonim ***** válasza:
93%

"aki kisebbségben van, annak jobbnak kell lenni, mint a többségnek"

Ezt hívják kőkemény megfelelési kényszernek. Amikor az ember egy (többnyire negatívan megítélt) kisebbséghez tartozik, ez belső frusztrációt okoz az egyén számára, ezért túlkompenzál és azt hiszi, hogy neki 150%-ot kell teljesítenie ahhoz, hogy jobban elfogadják.

Persze ez nem így van, mert a többségi társadalomban mindig lesznek olyan egyének, akiknek a 150, meg a 300% sem lesz elég, mindig találni fognak valami hibát a kisebbség tagjaiban.

Aki 100%-ban teljes mértékben el tudja fogadni önmagát és nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások, nem foglalkozik a negatív véleményekkel, hanem szabadon éli az életét, az nem küzd kisebbségi komplexusokkal és nem akar kényszeresen megfelelni mások elvárásainak, nem próbál meg túlkompenzálni. Belátja, hogy ő is ugyanolyan értékes ember, mint bárki más és neki sem kell többet, 150%-ot nyújtania, mert így is épp olyan értékes, mint bárki más.

Én tiszta szívből, őszintén sajnálom az olyan srácokat, férfiakat, embereket, akik nem tudják teljes mértékben elfogadni önmagukat és még középkorukban is emiatt szoronganak, hogy jobbnak kell lenniük, mint a többségnek. Nem kell jobbnak lennünk. Egyszerűen csak önmagunknak kell lennünk és kész.

2021. szept. 17. 20:54
 13/26 anonim ***** válasza:
13%

Hát én ennél szociálisabb módon gondolkodom. Azzal, hogy kisebbségi vagyok, nagyobb a felelősségem. Ha ez megfelelési kényszer, akkor minden szociális viselkedés az.

2021. szept. 17. 21:06
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan van hogy egy meleg srác, próbál közeledni egy hetero srác felé?"

Igen, van.

"Lehet biszex? ... Ha rákérdeznék brutál kinos lenne"

Ne kérdezz rá. Semmi szükség erre. Egyszerűen közöld vele négyszemközt, hogy ez téged zavar és kérd meg, hogy hagyja abba, mert ez neked már túl sok.

2021. szept. 17. 21:09
 15/26 anonim ***** válasza:
4%
Igen. Ebből van a pofán baxás.
2021. szept. 17. 21:46
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Mennyi kisebbségi komplexusos szuperheteró tévedt ide :D
2021. szept. 17. 21:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem okés, utálom ha valaki ennyire nyomlós, legyen az heteró vagy meleg. Egyszer anno egy lány csinált pont ilyeneket, majd mondtam neki hogy fejezze be, abba hagyta, mert tudta hogy nem az esetem. Csináld ugyanezt. Nem kell emiatt verekedni. 20/f
2021. szept. 17. 21:52
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy az ilyen kérdéseknél van egy olyan kellemettlen gyanúm, hogy amiatt születnek, hogy teret biztoisítsanak a habzó szájú homofóboknak, akik abban a kényszerképzetben vannak, hogy a meleg/bi srácok mindenkire másznak a munkahelyeken.

Na de feltételezzük, hogy a story valós... Akkkor a hetero srác aki unja, ne magában puffogjon, hisztizzen, hanem mondja meg a másiknak kerek perec, hogy túl sok a pattogás, tartőzkodjon továbbá a seggre csapásoktól és hagyja kicsit lógva. Mert ha jól értem akkor ezek akkor is zavaróak, ha ez egy heteró fiú, aki ilyen fárasztó vagy izléstelen!

Amúgy nekem volt egy ilyen osztálytársam, aki amúgy tök hetero volt, csak baromira túlpörgött és gátlástalan volt. Nála is simán belefért, hogy a seggedre vert stb...

2021. szept. 17. 22:59
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy brutál kínos lenne. De a mostani szitu is elég kínos.

Mérlegelej,hogy melyik kínosabb.

(Segitség:még csak szeptember közepe van,sokáig lehet a seggedet csapkodni)

2021. szept. 18. 08:56
 20/26 anonim ***** válasza:
92%
Én ezt az egészet meg oldanám erőszak nélkül. Egyszer félre hivnám és meg mondanám neki a szemébe komolyan, hogy "én nem vagyok se meleg se biszex és hagyjál békén és már túllépet egy határón, hogy állandóan nyulkálsz meg követsz mint egy kis kutya" valami hasonló szöveggel
2021. szept. 18. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!