Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan van hogy egy meleg srác, próbál közeledni egy hetero srác felé?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam elég gyanús volt már kezdetektől, mostanság pedig mintha nyomulna rám esküszöm. Borzasztó kellemetlen mit ne mondjak. Lehet csak tulreagálom és semmi valóságalapja nincs. Nyilván vannak ezek az alap ""b#zis"" haveri dolgok amikről lehet érezni egyértelműen, hogy csak vicc. Nála viszont én nem érzem viccnek valamiért. Tulzásba is viszi rendre ezeket a dolgokat. Viszont lányokhoz szokott közelíteni alap esetben. Lehet biszex? Vagy csak ízléstelenül viccelődik? Folyton mászkál utánam, mindig beszélni akar, mindig seggemet verdesi. Unom k@rvara , hogy őszinte legyek. Többször is utaltam rá így közös-osztályszintű beszélgetéseknél , hogy hetero vagyok. Nem vagyok túl tájékozott ebben a témában, sajnálom ,ha valami hülyeséget irtam. Szerintetek? Ha rákérdeznék brutál kinos lenne2021. szept. 17. 19:06
21/26 anonim válasza:
Legyél vele határozottan elutasító, kimért. Kerüld a társaságát, nézz át rajta. Ha hozzád szól, legyél kelletlen. A kérdéseire rövid "lerázós" válaszokat adj, és hagyd ott. Ha ez nem elég, küldj egyre nyilvánvalóbb utalásokat arra, hogy nem szimpatizálsz vele. Ha még mindig nem veszi észre magát, akkor -szóból ért az ember- mondd a szemébe a bajod vele. (Amúgy tök mindegy, hogy te hetero vagy homo vagy, mert melegként is ugyanezt tenném a nem szimpatikus másikkal.)
22/26 anonim válasza:
Pultos koromban volt pár próbálkozó.
23/26 anonim válasza:
21, patkány-megoldás, gratulálok.
24/26 anonim válasza:
De hatásos lehet. Azt tapasztalom,hogy a melegek egy része valoban addig probálkozik amig pofán nem kurják.
Lehet mis-másolni meg baxakodni de ha ilyen ez a srác is akkor azzal jön hogy te is meleg vagy de még ne fogadtadel magád, meg kiváncsi vagy csak akarni kell...
A vége ugyis valami kemény "odaszolás" lesz. Jobb esetben csak kettesben rosszabb esetben nyilvánosan ugatjale a srácot. Ami viszont a meleg gyereknek lesz valami rosszab mint kínos.
EHez képest a patkány megoldás elégjó.
Persze f2f mégjobb de az valóban kellemetlen. És ott van hogy sajátmagad is beégetheted ha rafkos gyerek. Azaz "túlreagáltad" ez csak viccvolt...stb. ìgy még kínosabb. Akkor is ha valóban probálkozott amit ezután nyilván nem vallbe,de te kínosan érzed magad....
25/26 A kérdező kommentje:
Megoldódott amugy a helyzet, volt egy incidens hogy oran mellem ult csoportos feladat miatt. Fele voltam fordulva a szekkel, gesztikulalva mutogatott valamit, es hozzaert majdnem a f@rkamohoz, aztan igy el akarta jatszani meg egyszer meg harmadszor is , hogy haha vicces mert hozzaert, aztan eleg erelyesen lebasztam mindenki elott hogy mit fogdos, azota nincs semmi.
2021. okt. 9. 14:55
26/26 anonim válasza:
Nem azért: én de megmondtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!