Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok! Barátomat le szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Barátomat le szeretném cumizni, csak ugye ő heteró. Hogy csináljam hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés
Sziasztok, barátomat nagyon le szeretném cumizni, csak ugye ő beteró, de már kb 1-2 éve készülök rá. De nem tudom hogy csináljam, hova vigyem mit mondjak neki. Nem szeretném elveszíteni mert már gyerek kori barátom, válaszokat köszönöm.

2021. okt. 8. 23:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
86%
8-as ha engem félrészegen "le akarna cummantani" egy haverom, aki tudja, hogy nem érdekelnek a fiúk, pofán verném. Ez már nagyon gáz, hogy elvárjátok, hogy fogadjuk el, hogy melegek vagy biszexek vagytok, ti meg még ennyit sem csináltok felénk.
2021. okt. 9. 00:01
 12/62 anonim ***** válasza:
94%

aztán még itt pofának sokan, hogy a melegek nem is nagyon nézik meg a heterokat, meg stb, hogy simán lehet velük együtt zuhanyozni, meg ilyenek koliban

nesztek itt van a meleg aki meg ilyenekre vágyik, aztán én vagyok a bunkó fax, hogy nem akarok ilyet magamnak lakótársnak!

2021. okt. 9. 00:01
 13/62 anonim ***** válasza:
83%

8

Van egy meleg munkatársam, addig próbálkozott amíg pofán nem vágtam amikor megfogta a fenekemet.

Azóta tudja hogy én nem vagyok olyan, de minden jobb pasinál bepróbálkozik.

Már szóltunk a HR nek, a főnöknek, de nem merik kirúgni mert egy idióta amarikai policy van ami szivárványos. Mindenki fél tőle hogy fegyelmit adjon, mert jelenti az anyacégnek hogy hátrányosan bánnak vele.

2021. okt. 9. 00:08
 14/62 anonim ***** válasza:
93%
13-as de jó lehet ez az amerikai policy...
2021. okt. 9. 00:17
 15/62 anonim ***** válasza:
73%

14

Idióták, fordítva ülik meg a lovat. Vannak tabu szavak amit ki sem lehet mondani mert repülsz.

Egy hónapig minden szivárvànyos volt, a kezdőlapon szoknyás szakállas pasikkal. Hányinger. A szolgáltatás színvonala nulla, de ez egy menedzsert sem érdekel. Lényeg hogy szinesek vagyunk.

2021. okt. 9. 00:26
 16/62 anonim ***** válasza:
64%
Megy a vergődés ezerrel hogy a társadalom homofób, nincs elfogadás blabla. De ti nem vagytok tekintettel másra, nyomultok mindenkire, egyáltalán nem érdekel titeket hogy heteró. Aztán mikor valaki megelégeli és kaptok egy maflást, egyből homofóbot kiáltotok és rohantok a jogvédőkhöz. Undorítóak vagytok.
2021. okt. 9. 00:29
 17/62 anonim ***** válasza:
69%
Csodálatos, hogy merre tartunk. Szoknyás szakállas pasik, zaklató melegek...gyönyörű.
2021. okt. 9. 00:29
 18/62 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos nálunk is ez van. Szintén amerikai cég. Tolják a pofádba a szivárványos hónapot és kénytelen vagy jó pofát vágni hozzá hogy te milyen elfogadó vagy.
2021. okt. 9. 00:33
 19/62 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó az erőszak tényleg nagyon XD...reménykedek, hogy csak "viccből" írtad.
2021. okt. 9. 00:40
 20/62 anonim ***** válasza:
79%
#17, a zaklató heterók is a sorba illenek.
2021. okt. 9. 00:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!