Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Barátomat le szeretném cumizni, csak ugye ő heteró. Hogy csináljam hogy sikerüljön?
aztán még itt pofának sokan, hogy a melegek nem is nagyon nézik meg a heterokat, meg stb, hogy simán lehet velük együtt zuhanyozni, meg ilyenek koliban
nesztek itt van a meleg aki meg ilyenekre vágyik, aztán én vagyok a bunkó fax, hogy nem akarok ilyet magamnak lakótársnak!
8
Van egy meleg munkatársam, addig próbálkozott amíg pofán nem vágtam amikor megfogta a fenekemet.
Azóta tudja hogy én nem vagyok olyan, de minden jobb pasinál bepróbálkozik.
Már szóltunk a HR nek, a főnöknek, de nem merik kirúgni mert egy idióta amarikai policy van ami szivárványos. Mindenki fél tőle hogy fegyelmit adjon, mert jelenti az anyacégnek hogy hátrányosan bánnak vele.
14
Idióták, fordítva ülik meg a lovat. Vannak tabu szavak amit ki sem lehet mondani mert repülsz.
Egy hónapig minden szivárvànyos volt, a kezdőlapon szoknyás szakállas pasikkal. Hányinger. A szolgáltatás színvonala nulla, de ez egy menedzsert sem érdekel. Lényeg hogy szinesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!