Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok! Barátomat le szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Barátomat le szeretném cumizni, csak ugye ő heteró. Hogy csináljam hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés
Sziasztok, barátomat nagyon le szeretném cumizni, csak ugye ő beteró, de már kb 1-2 éve készülök rá. De nem tudom hogy csináljam, hova vigyem mit mondjak neki. Nem szeretném elveszíteni mert már gyerek kori barátom, válaszokat köszönöm.

2021. okt. 8. 23:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
91%

Az egy dolog, hogy a Kérdező full retard.

De ez alapján kollektív ítéletet mondani az összes homoszexuálisról... hát... nagyobb ostobaság, mint a heteróknál homo esélyt látni.

2021. okt. 9. 10:02
 32/62 anonim ***** válasza:
10%

#30, persze még tapsoljuk meg azokat, akik melegek, jaj de nagy büszkeség

ember, selejtek vagytok!

kérdező, megpróbálhatod, de ne csodálkozz azon, ha beverik az orrodat

köszönjük a fidesznek a törvényt, megmutatkozik, hogy szükségünk van rá

ha még annyit sem vagytok képesek tiszteletben tartani, hogy a HETERÓ AZ HETERÓ, akkor miért várjátok el tőlünk, hogy fogadjuk el a másságotokat?

2021. okt. 9. 11:22
 33/62 anonim ***** válasza:
89%
sehogy. Fogdfel végre nemizgul rád! A lányokat szereti!
2021. okt. 9. 12:13
 34/62 anonim ***** válasza:
69%
33as, én értem a felháborodásodat, de azért ne akadj már ki ennyire:D Úgy teszel, mintha a heteróknál nem fordulna elő, hogy szexuálisan rágerjednek valakire és nem érdekli őket, hogy a másik ezt akarja-e... Ennek semmi köze a nemi identitáshoz.
2021. okt. 9. 12:16
 35/62 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindegyik férfiban van meleg hajlam de nyugtatgassátok magatokat nyugodtan ezzel, aki heteró az nem vágyódik férfira tessék szépen beletörődni és nem undorítoskodni :D
2021. okt. 9. 13:32
 36/62 anonim ***** válasza:
93%
Nem olvastam el minden választ, de nem vagyunk mind olyanok, amilyen a kérdező. Én például tudom, hogy hol a határ és semiképp sem próbálnék rámozdulni olyanra, akiről tudom, hogy ez nem működne. Rosszul esett olvasni egy választ, amelyikben undorítónak nevez az illető minden meleget, mert ilyenek vagyunk. Nem vagyunk ilyenek... Köztünk is vannak idióták és köztünk is vannak normálisak, akárcsak a heterók között. Nem érzem úgy, hogy bármin is változtatna a szexualitásom, ember vagyok, pont, mint ti.
2021. okt. 9. 14:52
 37/62 anonim ***** válasza:
90%

Ugyan már! Kár is ennek a leírásával az ember idejét rabolni: Mi meg Ti..

Nincs semmiféle morális kategória pusztán a vonzódás alapján. Akkor a biszex az félember? Heterok és melegek közt, nők, férfiak, feketék, fehérek, sárgák, kövérek és soványak között is vannak szentek és férgek is.

2021. okt. 9. 15:54
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj haver, fogadd el hogy heteró, és tartsd tiszteletben. Ne nyomulj rá. Én is elvárom hogy elfogadják hogy meleg vagyok, ezért én is tiszteletben tartom azt hogy valaki hetero. Sajnos az ilyen viselkedés miatt lesznek az emberek elutasitoak a maság miat.
2021. okt. 9. 21:16
 39/62 anonim ***** válasza:
79%

33 vagyok.

De pont ez (is) az amiért utálják a melegeket. Mert rámoccanak egy dedikáltan hetero srácra,és mindenképp ráakarjak magukat tenni a farkára.

Igen a heterok is ezt csinálják,de ott legalább egy pici esely van arra hogy összejöjön a dolog.

2021. okt. 9. 22:53
 40/62 anonim ***** válasza:
83%

1. Sok választ kaptál, de egyik válaszoló sem tudta a pontos helyzetet... Tudja a barátod, hogy meleg vagy?

2. Ha igen, tehetsz egy célzást, és kiderül, hogy full hetero e... Ha igen, akkor STOP!

3. Ha nem full, szerencséd lehet és a barátság megerősödését hozhatja...

4. NE LÉGY TOLAKODÓ. NE LÉGY ERŐSZAKOS!

2021. okt. 10. 15:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!