Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Mit teszel ha a párod erőszakos, durva, stb?
Szerintem el kellene gondolkodnod azon hogy miért vonzod az ilyen alakokat, valószínűleg van valami közös bennük ami neked bejön, de hozza magával a többi sz@rt. Ez nagyon nem egészséges és igy magadat teszed tönkre.
Addig amig nem rakod magadba rendbe ezt az egészet, ide értve a lelki sérüléseket amiket elszenvedtél a korábbiaktól, én nem randiznék senkivel.
Keress fel egy pszichológust, tárd fel a dolgokat magadban aztán lépj tovább.
Sajnos vannak ilyen r*hadékok mint akikel összefutottál, de szerencsére nem mondenki ilyen.
Vigyázz magadra!!! Komolyan...
Inkább legyél kicsit egyedülálló mint a sok hülye bántalmazzon.
Kálmán2 szerinted ez normális?
"Szia... Én rendesen idegbe jöttem amikor olvastam a dolgokat.
Vigyázz magadra. Nagyon jól gondolod meg H kikkel mész el.
De kíváncsi lennék, h mire kényszerítettek... Az a 6 az egyszerre vagy külön?"
Komolyan azt gondolod, hogy majd ilyenekre válaszolok? Esküszöm beteges a kérdés és normális ember ilyet nem ír...
Olvasni is szörnyű, hogy milyen traumán mentél keresztül. Gyakorlatilag teljesen figyelmen kívül hagyták az érzéseidet és a testi fájdalmadat is. Azt gondolom, a saját élvezetünk nem lehet fontosabb a másik ember érzéseinél. Vagy ha ilyen történik, akkor az nem szeretet, hanem kihasználás, tárgyiasítás.
A bántalmazó kapcsolatoknak van egy olyan sajátos dinamikája, ami nehézzé teszi a belőlük való kilépést, lerombolja az ember önbecsülését, és emiatt úgy érzi, hogy kevesebbet ér a másik nélkül. Örülök, hogy neked sikerült kilépned belőle.
Ha velem történt volna ilyesmi, akkor egy ideig biztosan nehezemre esne megnyílni és megbízni az emberekben. Üresnek és reménytelennek érezném magamat.
Remélem, a teher ellenére megtalálod majd a nyugalmadat és lesz részed bizakodásban, derűlátásban. És egy nap találsz egy olyas valakit, akivel megadjátok egymásnak a kölcsönös figyelmet és törődést, testileg és érzelmileg egyaránt.
Kedves kérdező. Örülök, hogy jól döntöttél, és kiléptél.
Hidd el mostmár csak jobb lehet.
Remélem megtalálod azt a fiút, aki önmagadért szeret, és boldog leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!