Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kérdés! Mit teszel ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! Mit teszel ha a párod erőszakos, durva, stb?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a párommal. 23 éves. Rendszeresen van hogy úgy dug meg hogy fáj és ha szólok se lesz óvatosabb. Vagy volt, hogy mélytoroknál lent tartotta hiába próbáltam a fejem elvenni. Szólok mindig érte de azt mondja hogy hisztis vagyok. Aztán 1-2 alkalom megy normálisan majd újra ez lesz. Meg volt hogy kitalálta hogy megnézné ahogy egy közös haverunk dug meg. Nemet mondtam rá. Erre másnap a srác át lett hívva hozzá mikor mentem hozzá én. Végül belementem mert bejön a fiú meg a pasimnak se akartam nemet mondani, nehogy kidobjon... De bevallom lelkileg ez megvisel. Mit csináljak? Az a baj, hogy szeretem így nem akarom elhagyni.

2021. aug. 23. 17:03
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem el kellene gondolkodnod azon hogy miért vonzod az ilyen alakokat, valószínűleg van valami közös bennük ami neked bejön, de hozza magával a többi sz@rt. Ez nagyon nem egészséges és igy magadat teszed tönkre.

Addig amig nem rakod magadba rendbe ezt az egészet, ide értve a lelki sérüléseket amiket elszenvedtél a korábbiaktól, én nem randiznék senkivel.

Keress fel egy pszichológust, tárd fel a dolgokat magadban aztán lépj tovább.

Sajnos vannak ilyen r*hadékok mint akikel összefutottál, de szerencsére nem mondenki ilyen.

2022. nov. 7. 17:16
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz magadra!!! Komolyan...

Inkább legyél kicsit egyedülálló mint a sok hülye bántalmazzon.

2022. nov. 7. 19:34
 43/47 A kérdező kommentje:

Kálmán2 szerinted ez normális?

"Szia... Én rendesen idegbe jöttem amikor olvastam a dolgokat.

Vigyázz magadra. Nagyon jól gondolod meg H kikkel mész el.

De kíváncsi lennék, h mire kényszerítettek... Az a 6 az egyszerre vagy külön?"

Komolyan azt gondolod, hogy majd ilyenekre válaszolok? Esküszöm beteges a kérdés és normális ember ilyet nem ír...

2022. nov. 7. 20:16
 44/47 anonim ***** válasza:
85%
A kérdés tényleg beteg... Mármint szerintem se a kíváncsiság szintje hanem kb mint aki erre akarja kiverni...
2022. nov. 8. 11:47
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig nem az volt a szándék.
2022. nov. 8. 17:55
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Olvasni is szörnyű, hogy milyen traumán mentél keresztül. Gyakorlatilag teljesen figyelmen kívül hagyták az érzéseidet és a testi fájdalmadat is. Azt gondolom, a saját élvezetünk nem lehet fontosabb a másik ember érzéseinél. Vagy ha ilyen történik, akkor az nem szeretet, hanem kihasználás, tárgyiasítás.

A bántalmazó kapcsolatoknak van egy olyan sajátos dinamikája, ami nehézzé teszi a belőlük való kilépést, lerombolja az ember önbecsülését, és emiatt úgy érzi, hogy kevesebbet ér a másik nélkül. Örülök, hogy neked sikerült kilépned belőle.

Ha velem történt volna ilyesmi, akkor egy ideig biztosan nehezemre esne megnyílni és megbízni az emberekben. Üresnek és reménytelennek érezném magamat.

Remélem, a teher ellenére megtalálod majd a nyugalmadat és lesz részed bizakodásban, derűlátásban. És egy nap találsz egy olyas valakit, akivel megadjátok egymásnak a kölcsönös figyelmet és törődést, testileg és érzelmileg egyaránt.

2022. nov. 30. 02:01
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező. Örülök, hogy jól döntöttél, és kiléptél.

Hidd el mostmár csak jobb lehet.

Remélem megtalálod azt a fiút, aki önmagadért szeret, és boldog leszel.

2023. jan. 4. 23:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!