Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Mit teszel ha a párod erőszakos, durva, stb?
Okés be jön a haverja.
De most nem rajta a hangsúly. Hanem a barátodon. Ha ennyire kiszámíthatatlan, mi van akkor ha legközelebb mással állít be, aki neked egyáltalán nem tetszik?
Én szub vagyok, és (tudom, kissé perverz) amikor ilyeneket olvasok, arra feláll. DE: a Dom-szub viszony mindig konszenzusos, és alapja, hogy mindkét fél élvezze. Ha az egyik nem élvezi, akkor az erőszak.
Attól tartok, hogy te eredetileg nem vagy szub, de emiatt azzá válsz. Előbb-utóbb megelégeled a srácot (vagy ő hagyott), a jó élmények miatt viszont mindig hasonlókat fogsz keresni.
Neharagudj kérdezö, de mit vársz akkor tőlünk? Ha a barátod nem ért a szóból akkor valljuk be öszintén, a barátod egy f*sz.
Elhagyni nem akarod, megbeszélni nem tudod vele. Elfogytak az opciók. Megváltoztatni nem tudjuk neked, itt neked kell vagy a sarkadra éllnod, vagy tűrnöd. A kérdés hogy melyiket választod.
Max annyit tudok mondani hogy mutasd meg neki ezt a kérdést és a válaszokat.
Bár nem hinném hogy hatna rá, ugy is azt mondaná hogy mi vagyunk a h"lyék és hogy ö nem tett rosszat...
Ha az akaratod ellenére kell megtenned dolgokat, attól nem lesz jobb a kapcsolatotok, sőt csak egyre rosszabbá válik. Gondolom, te is azért tetted fel ezt a kérdést, mert te is érzed, hogy így nem folytatódhatnak a dolgok.
Persze tök jó lenne, ha meg lehetne vele beszélni ezeket. Sajnálattal olvasom, hogy hiába beszélsz meg vele valamit, ez aztán nem eredményez valódi változást. Nem vagy hisztis, mert szóvá teszel valamit, ami rosszul esett, sőt alap, hogy a szexről kommunikálunk, és adunk visszacsatolásokat egymásnak.
A haverja sokkal szimpatikusabbnak és figyelmesebbnek tűnik a leírtak alapján, örülök, hogy jól sikerült a szex és leszopott téged.
Figyelj, ez a párod nem szeret, csak kihasznál téged, nem érdekli, hogy neked mi a jó csak magával van elfoglalva.
Én a helyedben már rég visszaadtam volna neki mindent. Én például hiába vagyok sovány és törékeny, ha valaki erőszakos velem, akkor képes vagyok falhoz vágni a másikat. Neked az lenne a legjobb, ha szakítanál vele, nem fog megváltozni, neked meg jobb lenne, ha olyannal lennél, aki szeret is téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!