Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan leszbikus, aki a durva, erőszakos szexet szereti?
Pl: BDSM
Mit gondoltok ennek mi lehet az oka? Gyengédségre nem is vágytok?
Bi vagyok, remélem nem baj.
Izgatnak a durvább dolgok, de miután jól kitomboltuk magunkat, hihetetlen jól esik a barátnőm gyengédsége, meg az hogy én gyengéd vagyok vele. A kettőt külön tudom választani. Az életben is gyengéd vagyok egyébként.
Jelen✋
Az élet minden területén vonzanak a vad,állatias jellegű dolgok
Én ilyen vagyok, de igazából eleg extrém típus. Szóval már az ilyen véres/fojtogatós részig elmenőt szeretem. Meg ha alá vagyok rendelve, ha használ, ha "parancsol nekem" (természetesen semmi olyat amit nem szívesen vagy egyáltalán nem tennék meg.)
De néha vágyok egy kis gyengédségre is, vagyis pontosabban ha gondoskodnak rólam.
Lehet ez betegen, vagy furán hangzik (és lehet az is >_<), de nekünk ez így jó.
Alapvetően nem ilyen a barátnőm, csak a szexben. :)
Én switch vagyok, de engem inkább az dolog fizikai aspektusa izgat nem a szerepjáték.
Pusztán a vadságtól még inkább érzem hogy a barátnőm akar engem, és hát jó érzés is. Pl szeretem a köteleket a combomon, karomon. Illetve gyertyaviaszt a bőrömön, harapásokat...
Aftercare meg van. Alap. A gyengédség a dolog szerves része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!