Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire eltejedt melegek körében a durva erőszakos szex?
Aktív domináns fiúknak szól főleg a kérdésem, az érdekel, hogy van közületek olyan akit izgat ha kedvére használhatja a partnerét ahogy csak akarja? Valakinek volt már ilyen partnere?
Én szubmissziv vagyok, nem szeretek kezdeményezni, valakire rámászni, én mondjam meg állandóan hogy mit is csináljunk...
Ezért inkább domináns pasikat keresnek, akik irányítanának azt tehetném amit mondanak, szóval hogy nem agyalok semmin, csak nyugodtan csinalom amit ő mond nekem, és csak az élvezetre összpontosítok.
Ezzel az a baj, hogy domináns (?) pasik többsége azt várja, hogy te kezdeményezz, nyomulj nála. Ha nem tudsz átmenni valami nyomulós, r*b*ncos k*cs*g szintre, akkor már nem is foglalkozik veled.
Ez meg gondolom azért van, mert más szubok simán így tolják, de aki meg introvertált, annak semmi esélye sincs. Kivéve talán, ha nagyon jól néz ki. Viszont az inkább az extrovertáltakra jellemző.
Mennyire elterjedt? Engem vagy két órája dugott meg a pasim keményen (gumi nélkül, belém élvezéssel), még mindig fáj a popóm
Fáj de izgat is, megyek megint kiverni magamnak :D
Nem tudom másoknál milyen ez, én hiába mondom neki hogy óvatosan de ő a főnök:/
19/P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!