Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már alaki innen szaunában? Milyen tapasztalatotok van a helyről? Durva hely? F23
Kíváncsi lennék rá, de egyedül nem merek lemenni oda :S
23 éves, budapesti srác vagyok.
figy én is pont ezért nem megyek, elmondásból tudom csak h tulképpen két réteg van: a prostik és az idős fazonok akik elviszik őket. nagyon ritka h normális srác is előfordul ... de biztos van ilyen is olykor.
de nem kell ehhez meleg szauna, sima szaunában is abszolút lehet ismerkedni, csak persze nem ilyen 3 fős falusi vackokba kell menni. sőt sztem a legjobb srácokat pont heteró helyeken lehet felszedni (tapasztalat)
Én a Magnumban voltam kétszer, kedden, amikor elvileg fiatalnap van. Beszélgetni, ismerkedni szerettem volna velem korú fiúkkal, de 10-ből 9 tag 35+os volt, sőt... Meg én lesokalltam, hogy már bocsánat, de alig volt valaki, aki törődne a külsejével. Majdnem mindenki dagadt volt. Tudom, nem mindenkinek megy a fogyás, de ha mondom, hogy ,,Bocsi, nem szeretném", akkor ne erőltessék. Sokan rám másztak, és mind kövér pocakos volt. Ugyan volt egy velem korú fiú, de amellett, hogy nem jött be, még bunkó is volt (meg kövér). Épp beszélgettem egy normális férfival, amikor random benyitott a szaunaszobába, és megkérdezte, hogy ,,Megdugtak már?". Szerintem az ilyen modor ritka, legalábbis remélem, csak gondoltam leírom az esetet, hogy tudd, az, hogy valaki meleg, nem feltétlenül szépfiú/kedves. A szauna maga nagyon fullos, nekem nagyon tetszett, csak sajnáltam, hogy nem találtam hozzám hasonló fiúkat. Tudom, nem kellene a tökéletest keresni, de úgy gondoltam, hogyha már Budapesten vagyok, ahol nagyon nagyon sokféle ember van, tele szép lányokkal és fiúkkal, akkor csak lesz itt is egy-kettő. Sajnos nem így volt. /Viszont azt mondják, a Szauna69-be sok fiatal jár, ha majd egyszer megjárom, leírom, számomra milyen./ :)
20/f(p)
igen de ez meg egy másik probléma, ezek szerint melegekre is jellemző. teljes katasztrófa, ahogy a mai egyre fiatalabbak kinéznek, mármint nem törődnek magukkal, csak ugye a gép és a kaja, a legtöbb sportról hallani se akar, van olyan ismerősöm aki 35 évesen azért cserélt lakást mert már nem tudott a 3-dikra felmenni ezért vett egyet a földszinten stb stb, szóval komolyan nem értem, mi lesz velük majd 60 évesen. én se vagyok fiatal, 42 évesen azért naponta megvan a 3 órás edzésem, oké nyilván olykor kimarad, de ilyet nem engednék meg magamnak, hogy elhízzak meg a busz után futva is lihegjek, és tényleg ha mostani tizenévesektől kérdezem a sportot, még fel is vannak háborodva hogy én azt hogy gondolom, mert fúj jaj ahhoz mozogni kell, egy sor hülye érv ... teljes vicc.
és pedig azt hittem, a melegek igényesebbek a külsejükre, de akkor tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!