Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiságból kinek mi a véleménye az LMBTQ mozgalomról a felvonulásokról és a gyerekeket célzó propagandáról (bővebben a kérdésben)?
Első körben szeretném leszögezni, hogy én is meleg vagyok (legalábbis biszex). Viszont ez az én teljesen saját magán ügyem, ami senki másra nem tartozik (legalábbis én nem állok ki az utca közepére és nem üvöltöm teli torokból hogy "meleg vagyok").
Másodszor, én annak a nézőpontnak a pártolója vagyok, hogy egy gyereket normális és egészséges (lehetőleg hetero) környezetben kell felnevelni, természetesen a született nem szerint. A másfajta irányultságokat pedig lehetőleg nem ráerőltetni (úgyis eldönti ő maga, ha esetleg felnőtt korában megutálja, vagy megunja a nőket, vagy mondjuk kíváncsi lesz erre az oldalra is és saját elhatározásból úgy dönt hogy kipróbálja).
Tehát én nem vagyok ellene a másfajta irányultságoknak, nekem csak az számít hogy az emberre ne akarják ráerőltetni a másságot (főleg nem öntudatlan gyerekkorban).
Viszont érdekelne az itteni emberek véleménye, kinek mi a meglátása ezzel kapcsolatban?
Továbbá az is érdekelne hogy ki mit szól a nyilvános felvonulásokhoz és ahhoz, hogy ezáltal az a hétköznapi emberek ellenszenvét és utálatát provokálják ki elsősorban?
Nekem már sok meleg ismerősöm volt, viszont ők egytől egyik normálisak voltak és abszolút távol állt tőlük a magamutogatás (magyarul nem vitték ki a négy fal közül azt, ami csak rájuk tartozik).
(Megj.: nyugodtan írjon bárki bármit, én senkit nem fogok leszavazni. Engem csak érdekel hogy kinek mi az álláspontja.)
*Úgyhogy "veled" sem
De ez a lényegen nem változtat.
Mennyi sok agresszív állat támadta be a kérdést csak azért, mert én nem tartom helyesnek a "kiskorúak megrontását".
Tényleg ennyi pedofil van a melegek között?
Miért hiszed azt, hogy aki nem a te normáidnak megfelelő személy az egyből pedó?
Egyébként nem azért támadnak téged amiért te hiszed. Hanem azért mert ez, hogy egyszer csak gondoltál egyet és bisex lettél az nevetséges színlelés. Ez nem úgy működik, hogy egyszer felkelsz és gondolsz egyet, hogy te ez meg ez leszel.
Juj, mostmár pedók is vagyunk? Ez tök érdekes :D Én mikor a saját nememmel volt dolgom, legtöbbször pont hogy nálam valamivel idősebb lányokkal szűrtem össze a levet. A végén még itt kiderül hogy rossz biszex vagyok. :(
Na jó, amúgy maga a kérdés is teljesen értelmetlenné vált mostanra.
Te nem "csak kíváncsiságból" megkérdezted az itt írogatók véleményét, te konkrétan neki álltál okoskodni arról, miért kellene a társadalmat úgy tartani ahogy 800 éve volt, és mikor túl kevesen értettek egyet veled, besértődtél. Te eleve senki véleményére nem voltál kíváncsi, csak valószínűleg ki akartad próbálni mit tanultál a "jobbos kommentharcos" kurzusodon.
Az meg hogy ilyeneket húzol magad elé vedekezésként hogy "de én is biszex vagyok (saját döntésemből) , úgyhogy a véleményem igenis releváns" meg "a sok bunkó lipsy nem ért meg smh" arra utal, hogy nem volt túl naprakész a straightwhitemale szabadságharcos képzésed. Ez már Trumpnak sem jött be kétszer ^^
Én biszex vagyok, aki elhiszi, az elhiszi, aki nem az nem - engem pont nem érdekel, hogy ki mit gondol.
Nekem semmi gondom nincsen sem a transzszexuálisokkal, sem a homoszexuálisokkal.
Nekem csak a gyerekek beteg propagandával való "agymosásával" van bajom.
A gyerek hadd döntse már el hogy ő milyen irányba akar orientálódni. Ezt a "gender kérdést" meg qvára nem kéne ráerőltetni. Sem a "nem választást" sem pedig a "szexuális orientációt".
Aki pedig emellett lobbizik, azaz az én szememben egy beteg, pedofil, perverz állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!