Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kíváncsiságból kinek mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsiságból kinek mi a véleménye az LMBTQ mozgalomról a felvonulásokról és a gyerekeket célzó propagandáról (bővebben a kérdésben)?

Figyelt kérdés

Első körben szeretném leszögezni, hogy én is meleg vagyok (legalábbis biszex). Viszont ez az én teljesen saját magán ügyem, ami senki másra nem tartozik (legalábbis én nem állok ki az utca közepére és nem üvöltöm teli torokból hogy "meleg vagyok").

Másodszor, én annak a nézőpontnak a pártolója vagyok, hogy egy gyereket normális és egészséges (lehetőleg hetero) környezetben kell felnevelni, természetesen a született nem szerint. A másfajta irányultságokat pedig lehetőleg nem ráerőltetni (úgyis eldönti ő maga, ha esetleg felnőtt korában megutálja, vagy megunja a nőket, vagy mondjuk kíváncsi lesz erre az oldalra is és saját elhatározásból úgy dönt hogy kipróbálja).

Tehát én nem vagyok ellene a másfajta irányultságoknak, nekem csak az számít hogy az emberre ne akarják ráerőltetni a másságot (főleg nem öntudatlan gyerekkorban).

Viszont érdekelne az itteni emberek véleménye, kinek mi a meglátása ezzel kapcsolatban?

Továbbá az is érdekelne hogy ki mit szól a nyilvános felvonulásokhoz és ahhoz, hogy ezáltal az a hétköznapi emberek ellenszenvét és utálatát provokálják ki elsősorban?

Nekem már sok meleg ismerősöm volt, viszont ők egytől egyik normálisak voltak és abszolút távol állt tőlük a magamutogatás (magyarul nem vitték ki a négy fal közül azt, ami csak rájuk tartozik).

(Megj.: nyugodtan írjon bárki bármit, én senkit nem fogok leszavazni. Engem csak érdekel hogy kinek mi az álláspontja.)

2021. aug. 22. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
76%

Én személy szerint meleg vagyok, de ehhez senkinek semmi köze, az én magánügyem.

Nem szégyellem egyáltalán, akik közelebb állnak hozzám tudják, de másnak minek mondjam el, ez nem változtat rajtam szinte semmi, csak a szerelmi életem más, szóval emiatt nem voltam még sosem felvonulni.

2021. aug. 22. 22:24
 2/81 anonim ***** válasza:
78%
Annyira magamutogatók akik a Prideon vannak, amennyire a friss házasok a csokros bérelt Mercedesszükkel. Valamiért az senkit sem zavar.
2021. aug. 22. 22:28
 3/81 anonim ***** válasza:
43%

Dupla érintettként (transznemű és leszbikus), én elítélem a felvonulást. Főként azért mert ellenkező hatást ér el mint szeretne, plusz rég nem arról szól amiről szólnia kellene. Ellenben valamilyen szinten logikusan támogatom is, hiszen majdnemhogy nap mint nap ér inzultus, néha fizikai bántalmazás is azért ahogy kinézek (semmi megbotránykoztatót nem kell elképzelni, szimplán a hormonterápia közepén tartok), és ha belegondolok, hogy a jövő generációja a gyerekeknél kezdődik akkor látom a logikát, hogy miért lenne fontos "érzékeníyteni" a jövő generációját az elfogadásra. De semmiképp sem 4 éveseknek drag queenek álltal tartott szexuális felvilágosításra gondolok, hanem egy 14-16 éves korban szakember által tartott előadásra ahol megemlítik, hogy az LMBTQ emberek is emberek és nem érdemelnek haláltábort (ahogyan azt a politika szekcióban szokták hangoztatni)

Szóval én ellenzem is meg nem is. Erről nem tudok egy olyan álláspontot foglalni, és szerintem logikusan nem is lehet ami szélsőségesen csak jó vagy csak rossz lenne.

2021. aug. 22. 22:30
 4/81 anonim ***** válasza:
81%
Sose volt gyerekeket célzó propaganda.
2021. aug. 22. 22:35
 5/81 anonim ***** válasza:
6%

#1-es vagyok

Aki amúgy lepontoz, annak csak annyi a személyisége hogy meleg?😂

2021. aug. 22. 22:36
 6/81 anonim ***** válasza:
83%

Ha te elfogadó bi vagy, akkor én unikornis.

Ha te a született nemét akarod ráerőszakolni egy transzszexuális gyerekre, jó eséllyel eltemetheted tizenéves korában, vagy lelki nyomorékot csinálsz belőle.

De ha ez téged "elfogadó bi"-ként nem zavar, lelked rajta.

A pride mai formájában még lehet is igazad, bár talán épp az idei mutatta meg, hogy lehet ezt normálisan is.

2021. aug. 22. 22:37
 7/81 anonim ***** válasza:
21%
Én hetero vagyok és 100%ig egyet értek veled kérdező. Az ég világon semmi bajom pl a melegekkel, viszont azt nem tartom normálisnak hogy 6-8 éves gyerekeknek arról magyarazzanak hogy semmi gond ha át szeretnék operáltatni magukat stb. Nagy részük abban a korban még nem is foglalkozik a szexualitással, sőt sokszor teljesen egyenlő félnek tekintik a fiúk a lányokat, nincsenek jelen ( vagy kevésbé) a felnőttekre jellemző előítéletek stb. De nem hiszem hogy meg kéne bolygatni a lelkivilágukat, úgyis rá jönnek maguktól ha a másik nemhez vonzódnak vagy hasonló. Főleg hogy szerintem abban a korban ez még változhat. Ha meg egy gyereket tényleg nagyon nagyon zavar az hogy pl lánynak akar öltözni de ő fiú, akkor azt első körben a szülőknek illetve a tanároknak kéne észre venniük, aztán ők ( esetleg pszichológus segítségével) elmagyarázhatjak a gyereknek hogy nincs semmi gond. De nem hiszem hogy az egész osztálynak alapból tanítani kéne. Ha meg mégis, akkor tárgyilagosan, azzal kezdeni hogy az emberek nagy része hetero, de nem baj ha te nem vagy az. Ehhez képest az ismeretterjesztő anyagok amiket eddig láttam, mind kihagyták hogy egyáltalán van hetero kategória.
 8/81 anonim ***** válasza:
91%

Ezt tuti nem meleg ember írta😆

Egyébként te is pontosan tudod, hogy mit gondolnak erről az emberek, napi 5-10 ilyen kérdést írnak ki, csak egy kicsit kellet volna megerőltetned magad és lejjebb tekerni máris választ kapsz kérdéseidre!

9/81 anonim ***** válasza:
74%
3. 14 éves korban már rettentő későn van.
 10/81 A kérdező kommentje:

# 3 "transznemű és leszbikus"

(Csak egymás között szólva: én sohasem pártoltam a nemi átalakító műtéteket. Sokszor beleképzeltem magam én is abba, hogy vajon milyen lehet nőnek lenni, milyen az ha igazi női nemi szerve van az embernek. De sajnos a jelenlegi orvostudomány még nem tart itt. Ha én nő akarok lenni, akkor legyen működőképes méhem is, amely adott esetben képes a gyerekkihordásra - mondjuk ehhez a medencecsont felépítése is fontos, amely a nőknél szélesebb, mint a férfiaknál - nyilván hogy kiférjen a baba, továbbá ott vannak még a szeméremajkak és a csikló - aminek az anatómiai felépítése amúgy baromi bonyolult, ezt a jelenlegi orvostudomány pedig képtelen reprodukálni. Én - amúgy ez egyéni vélemény - nem tartom jó ötletnek a nemiszerv csonkítást, de a transzikkal - vagy a tomboy-okkal már nincsen semmi gond. Persze ez egyéni nézőpont.)

2021. aug. 22. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!