Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kíváncsiságból kinek mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsiságból kinek mi a véleménye az LMBTQ mozgalomról a felvonulásokról és a gyerekeket célzó propagandáról (bővebben a kérdésben)?

Figyelt kérdés

Első körben szeretném leszögezni, hogy én is meleg vagyok (legalábbis biszex). Viszont ez az én teljesen saját magán ügyem, ami senki másra nem tartozik (legalábbis én nem állok ki az utca közepére és nem üvöltöm teli torokból hogy "meleg vagyok").

Másodszor, én annak a nézőpontnak a pártolója vagyok, hogy egy gyereket normális és egészséges (lehetőleg hetero) környezetben kell felnevelni, természetesen a született nem szerint. A másfajta irányultságokat pedig lehetőleg nem ráerőltetni (úgyis eldönti ő maga, ha esetleg felnőtt korában megutálja, vagy megunja a nőket, vagy mondjuk kíváncsi lesz erre az oldalra is és saját elhatározásból úgy dönt hogy kipróbálja).

Tehát én nem vagyok ellene a másfajta irányultságoknak, nekem csak az számít hogy az emberre ne akarják ráerőltetni a másságot (főleg nem öntudatlan gyerekkorban).

Viszont érdekelne az itteni emberek véleménye, kinek mi a meglátása ezzel kapcsolatban?

Továbbá az is érdekelne hogy ki mit szól a nyilvános felvonulásokhoz és ahhoz, hogy ezáltal az a hétköznapi emberek ellenszenvét és utálatát provokálják ki elsősorban?

Nekem már sok meleg ismerősöm volt, viszont ők egytől egyik normálisak voltak és abszolút távol állt tőlük a magamutogatás (magyarul nem vitték ki a négy fal közül azt, ami csak rájuk tartozik).

(Megj.: nyugodtan írjon bárki bármit, én senkit nem fogok leszavazni. Engem csak érdekel hogy kinek mi az álláspontja.)

2021. aug. 22. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:

# 49

Én tisztellek téged a gondolkodásmódodért. Úgy tűnik hogy az agresszív LMBTQ annyira megfertőzte az azonos neműekkel való kapcsolatokat ápoló emberek többségének elméjét, hogy azok többnyire teljesen átvették azt a tendenciát, miszerint; "A társadalmat erőszakkal rá kell bírni nemcsak a másság befogadására, hanem annak terjesztésére is - főleg már óvodás korban."

Én úgy nőttem föl gyerekként, hogy engem semmilyen beteges, pedofil irányokba tartó propaganda nem befolyásolt, én saját egyéni elhatározásomból döntöttem úgy (hangsúlyozom, már 10 éves korban) hogy az azonos nem iránt is vonzalmat alakítottam ki magamban, és ez azóta sem változott. De ez az én egyéni orientálódásom, amit egyénileg éltem meg már gyerekként, viszont terjeszteni nem szeretnék, nekem csupán elég az hogy a saját környezetem elfogadjon olyannak, amilyen vagyok (magyarul biszexnek). Viszont én akkor is elutasítom hogy a gyerekeket hasonló, esetleg fiatalabb korban ilyen és ehhez hasonló jellegű, külsőleg irányított és célzott szexuális propagandára neveljék. Azt meg pláne hogy majd a "gyerek döntse el, hogy milyen nemű lesz" - ez már alapszinten a természet törvényeivel megy szembe.

Én nem vagyok vallásos, de az én szememben ez az egész egy olyan sátánista csoport működésére utal, amelynek végső célja a "az Isten által alkotott teremtés - magyarul a természet, a természettől fakadó dolgok elpusztítása".

Annál is inkább, mivel én őszintén szeretek mindent, amit maga a természet alkotott, hogy az úgyis működjön annak rendje és módja szerint, ahogy azt a természet megalkotta.

2021. szept. 4. 20:05
 52/81 anonim ***** válasza:
79%
Hogy te nem vagy biszex, az hétszentség! Főleg, ha már 10 évesen SAJÁT EGYÉNI ELHATÁROZÁSBÓL DÖNTÖTTÉL erről, tudatosan. Kapcsold ki a köztévét és sürgősen keress fel pszichológust, mert nagyon nagy szükséged van rá.
2021. szept. 5. 12:09
 53/81 A kérdező kommentje:

"Hogy te nem vagy biszex, az hétszentség! Főleg, ha már 10 évesen SAJÁT EGYÉNI ELHATÁROZÁSBÓL DÖNTÖTTÉL erről, tudatosan. Kapcsold ki a köztévét és sürgősen keress fel pszichológust, mert nagyon nagy szükséged van rá."

Hogy miért is? Csak azért, mert én nem akarom ráerőltetni a gyerekekre a "meleg propagandát"?

Nem olvastad el azt, amit idáig írtam. Nem a melegekkel van a bajom, hanem azzal, hogy a szélsőbaloldali liberális propagandisták egyrészt lejáratják a melegeket (azzal hogy női ruhában nyilvánosan felvonulgatnak) másrészről az emberek ellenszenvét váltják ki azzal, hogy a fiatal, óvodás, ártatlan gyerekeket akarják rávenni arra, hogy "milyen jó az, hogy az ember homoxeszuális, ráadásul megválaszthatja hogy melyik nembe tartozik". Ez az én szememben qvára nem egészséges, sőt inkább beteges és perverz, pedofil jellemvonásokra utal.

A homoszexuális vonzalom (legyen az férfi vagy női) az emberben egyénileg jön létre, saját, egyéni elhatározás alapján. De hogy ezt még propagáljuk is... Ezzel én qvára nem értek egyet (legalábbis a gyerekekkel kapcsolatosan).

Én ezt mélységesen elutasítom. Igenis biszex vagyok (volt már dolgom fiúkkal és lányokkal is, de amúgy gondoljon mindenki azt, amit akar) de az ártatlan és öntudatlan gyerekeknek én akkor sem adnék pl. olyan mesekönyvet a kezükbe, amiben meleg hercegek házasodnak össze (ld.: "Meseország").

Mégegyszer mondom (a gyengébbek kedvéért), nekem nem a homoszexualitással van gondom (azaz a két azonos nemű ember közötti szexuális kapcsolattal - legyen az férfi vagy nő), hanem ennek az erőszakos propagálásával. Miért nem lehetne hagyni azt, hogy az ember saját maga döntse el, hogy melyik nem irányába orientálódik? Ugyanakkor miért kell rákényszeríteni arra, hogy rosszul érezze magát a saját bőrében és emiatt nemi változtató műtétet végeztessen el saját magán?

Amely csupán esztétikai beavatkozás, de az orvostudomány még nem jutott arra a szintre hogy a férfinak működőképes petefészket, a nőnek pedig ugyanolyan heréket tudjon biztosítani amely ugyanúgy funkcionál, mint eredetiben. Mert amúgy ez így ebben a formában csupán ÖNCSONKÍTÁS.

Még egyszer és utoljára mondom el, nincsen nekem semmi bajom az azonos nemű emberek szexuális kapcsolatával. Nekem csak az erőszakos szélsőballiberális propagandával és az ártatlan gyerekek megrontásával van bajom.

(Lehet hogy konzervatívnak és túlságosan bigottnak tűnök – lévén jómagam is ilyen környezetben nőttem fel – de ettől függetlenül megvan a saját értékrendem, ebbe pedig a fiatal gyerekek „megrontása” nem tartozik bele. Ha nekem lesz fiam vagy lányom, akkor majd őrá bízom hogy melyik nem felé fog orientálódni, de erőltetni biztos nem fogom.)

2021. szept. 5. 21:47
 54/81 anonim ***** válasza:
88%
Nem ismétlem többet. Kapcsold ki azt a szaros köztévét, mert már totál szétette az agyad az a sok mocsok. Szia.
2021. szept. 5. 21:55
 55/81 A kérdező kommentje:

# 54

Több, mint 8 éve nem nézek TV-t. 😄

(Néha az ismeretterjesztő műsorokat, ill. már azokat sem a töménytelen reklám miatt.)

2021. szept. 5. 22:00
 56/81 anonim ***** válasza:
92%

"Egyéni elhatározás alapján" nahát, akkor te nagyon érdekes fajta bisex lehetsz 🤔

És hogy csináltad ezt a döntésed? Így a character creation menüben beállítottad valahol? Vagy csak a trollnál lehet ilyet? ;)

Csak azért kérdem mert nekem személy szerint úgy történt hogy 13 évesen kb. egy osztály kirándulás alkalmával észre vettem hogy:

"Hmmm. Máté amúgy egész cuki. Olyan szép szeme van, meg kedves mosolya. De mondjuk Vivi is tetszik. Sőt, így belegondolva, lehet Vivi még jobban is tetszik mint Máté. De várjunk, hiszen Vivi egy lány... Akkor lehet hogy én igazából fiú vagyok, csak nem tudok róla? Dehát én szeretek lánynak lenni... Na mind egy, ki érti ezt..."

Aztán vidáman neki álltam kosarazni a többiekkel mert 13 voltam és fogalmam sem volt mit jelent a biszexualitás. De ebben nem volt semmilyen döntés vagy elhatározás, csak úgy kialakult. És gyanítom vannak még így ezzel a storyval páran.

A politikai anyag amit ide hánytál meg telibe olyan mintha az origoról copypastelted volna ki. Ez meg hogy "provokálják a társadalmat" meg "erőltetik az elfogadást" nagyon gyenge szöveg, pláne ha valami csoda folytán tényleg bi volnál.

Ha mindenki így gondolkodott volna mint te, ma is valahol a bronz kor társadalmainak a szintjén vergődnénk mert senki nem állt volna neki megkérdőjelezni nagymami és nagypapi "természetesnek" vett normáit mint pl. Az ember áldozat vagy a despota istenkirályok szükségessége.

2021. szept. 5. 22:14
 57/81 anonim ***** válasza:
90%
egy demokrácia fokmérője az, ahogy a kisebbségeivel bánik
2021. szept. 6. 11:35
 58/81 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó!Akkor nem kéne olyan pártra szavaznia a melegeknek amibe neonácik vannak..Az is egy demokrácia fokmérője hogy egy baloldali párt a hatalomért mennyure szarik az elvekre..28 meleg F
2021. szept. 6. 11:36
 59/81 anonim ***** válasza:
91%
#51 "én saját egyéni elhatározásomból döntöttem úgy (hangsúlyozom, már 10 éves korban) hogy az azonos nem iránt is vonzalmat alakítottam ki magamban" ez eleve hülyeség, te aztán tudatosan nem döntöttél el semmit, főleg nem 10 évesen. ez ösztönös, max elnyomni tudod. épp ezért baromság az, hogy bárkit rá lehessen venni hogy homoszexuális legyen. főleg ebben a társadalomban ki az a marha aki ezt választaná? az ember csordalény, főleg gyerekként nem akar különbözni a többiektől. innentől kezdve meg magyarázhatsz bármit. senkit nem lehet rávenni hogy homoszexuális legyen. aki ezt nem hiszi, próbáljon egy hétig homoszexuális lenni. nem fog sikerülni. minden egyéb innentől felesleges szócséplés. A felvilágosítás meg azért kell, hogy a gyerekek ne tekintsék betegnek vagy elpusztítandónak azt aki más mint a többség. Hogy nem betegség a homoszxualitás, mint ahogy a maszturbálás sem az. 100 éve még simán több ezer fiút megcsonkítottak emiatt a puritánok.
2021. szept. 6. 11:43
 60/81 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó!Toleráns vagyok,a fiamat is annak nevelem..De akkor ti se toljátok az arcunkba magatokat..Mert nem nekünk lesz a végén rossz..
2021. szept. 6. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!