Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiságból kinek mi a véleménye az LMBTQ mozgalomról a felvonulásokról és a gyerekeket célzó propagandáról (bővebben a kérdésben)?
Első körben szeretném leszögezni, hogy én is meleg vagyok (legalábbis biszex). Viszont ez az én teljesen saját magán ügyem, ami senki másra nem tartozik (legalábbis én nem állok ki az utca közepére és nem üvöltöm teli torokból hogy "meleg vagyok").
Másodszor, én annak a nézőpontnak a pártolója vagyok, hogy egy gyereket normális és egészséges (lehetőleg hetero) környezetben kell felnevelni, természetesen a született nem szerint. A másfajta irányultságokat pedig lehetőleg nem ráerőltetni (úgyis eldönti ő maga, ha esetleg felnőtt korában megutálja, vagy megunja a nőket, vagy mondjuk kíváncsi lesz erre az oldalra is és saját elhatározásból úgy dönt hogy kipróbálja).
Tehát én nem vagyok ellene a másfajta irányultságoknak, nekem csak az számít hogy az emberre ne akarják ráerőltetni a másságot (főleg nem öntudatlan gyerekkorban).
Viszont érdekelne az itteni emberek véleménye, kinek mi a meglátása ezzel kapcsolatban?
Továbbá az is érdekelne hogy ki mit szól a nyilvános felvonulásokhoz és ahhoz, hogy ezáltal az a hétköznapi emberek ellenszenvét és utálatát provokálják ki elsősorban?
Nekem már sok meleg ismerősöm volt, viszont ők egytől egyik normálisak voltak és abszolút távol állt tőlük a magamutogatás (magyarul nem vitték ki a négy fal közül azt, ami csak rájuk tartozik).
(Megj.: nyugodtan írjon bárki bármit, én senkit nem fogok leszavazni. Engem csak érdekel hogy kinek mi az álláspontja.)
Mégis ki a tolvaj a kormányban? Mert Viktor Atyánk nem tolvaj az biztos. Gyurika pedig nincs a kormányban, legfeljebb a tatot mossa fel.
S nem kötelez senkit semmi, hogy Vitya Atyánkra szavazzon. De itt már a sok hülyeségük miatt (például amikor jákobocska a munkás munkagépe útjába állt direkt aztán még ő hőbörgött hogy majdnem elütik) az ellenzék minden pártja összesítve csoda ha eléri a 10%-ot.
Ki beszélt itt templomiról? A jogi vagy is írásos házasság az amit a "kisebbség" elszeretne érni és nem a vallási.
Képzeld én sem 2010 után pottyantam világra...
Mégis mi baj van a Fidesszel? Talán az hogy nem emeli 100ezresre gyerekenként a családit? Hát nem abból kell eltartani a porontyot és a C típusú emberek 10-20 gyerek/család mennyisége miatt sem emelik meg. Vagy talán van más is amiért siránkoznak az ellenzékisek? Olyan ami nem csak gyurikáék kitalációja.
A lényegre rájöttem időközben a gyakori kérdésekkel kapcsolatban.
Legalábbis arra, hogy itt érdemi beszélgetést nem fogok tudni folytatni senkivel, főleg nem azzal a témával kapcsolatban amellyel kapcsolatosan föltettem a kérdést.
Neked mi volna érdemi beszélgetés? Az hogy mindenki tűzzel vassal utálkozik a témán meg minden második szót le propagandázza?
Vagy hogy képzeled el a dolgot?
"Agyhalott kérdező, ha már egyéni döntés alapján biszexuális lettél, akkor miért nem vagy olyan kedves, hogy visszaváltozol heteroszexuálissá?"
Azért mert én pedofil perverzekkel nem állok szóba. (Úgyhogy veled tisztelt 69-ező.) 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!