Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kíváncsiságból kinek mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsiságból kinek mi a véleménye az LMBTQ mozgalomról a felvonulásokról és a gyerekeket célzó propagandáról (bővebben a kérdésben)?

Figyelt kérdés

Első körben szeretném leszögezni, hogy én is meleg vagyok (legalábbis biszex). Viszont ez az én teljesen saját magán ügyem, ami senki másra nem tartozik (legalábbis én nem állok ki az utca közepére és nem üvöltöm teli torokból hogy "meleg vagyok").

Másodszor, én annak a nézőpontnak a pártolója vagyok, hogy egy gyereket normális és egészséges (lehetőleg hetero) környezetben kell felnevelni, természetesen a született nem szerint. A másfajta irányultságokat pedig lehetőleg nem ráerőltetni (úgyis eldönti ő maga, ha esetleg felnőtt korában megutálja, vagy megunja a nőket, vagy mondjuk kíváncsi lesz erre az oldalra is és saját elhatározásból úgy dönt hogy kipróbálja).

Tehát én nem vagyok ellene a másfajta irányultságoknak, nekem csak az számít hogy az emberre ne akarják ráerőltetni a másságot (főleg nem öntudatlan gyerekkorban).

Viszont érdekelne az itteni emberek véleménye, kinek mi a meglátása ezzel kapcsolatban?

Továbbá az is érdekelne hogy ki mit szól a nyilvános felvonulásokhoz és ahhoz, hogy ezáltal az a hétköznapi emberek ellenszenvét és utálatát provokálják ki elsősorban?

Nekem már sok meleg ismerősöm volt, viszont ők egytől egyik normálisak voltak és abszolút távol állt tőlük a magamutogatás (magyarul nem vitték ki a négy fal közül azt, ami csak rájuk tartozik).

(Megj.: nyugodtan írjon bárki bármit, én senkit nem fogok leszavazni. Engem csak érdekel hogy kinek mi az álláspontja.)

2021. aug. 22. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
96%

Ja, a transzemű dologhoz még hozzátenném:

Szerintem "cringe" amikor Amerikában a drag queen-nek Story Time Hour-t tartanak a gyerekeknek. De ezek az előadások nem azzal a céllal vannak, hogy bemelegítsék a gyerekeket, a részvétel pedig senkire sem volt ráerőltetve, ezek az események könyvtárakban voltak, ahova a HETEROSZEXUÁLIS szülők önként vitték el a gyerekeküket, NEM az történt, hogy valami LMBT szervezet egy iskolával "összeesküdve" titokban transzvesztitákat vitt be egy iskolába, hogy bemelegítse a következő generációt. A hetero szülők maguk döntöttek úgy, hogy ez jó buli lesz a gyerekeknek, a Fidesz pedig a propaganda csatornákon ilyen videókkal hülyíti a népet, hogy majd jönnek a transzvesztiták és a hátad mögött, a tudtod nélkül buz.it varázsolnak a gyerekedből. Ez úgy van beállítva, mintha egy valami kötelező foglalkozás lenne, amin a nyugati világban már minden gyerek részt vesz, pedig egy teljesen irreleváns eseményről van szó, a világon mindenhol lehet látni furcsa dolgokat, ha valami történik x városban innen 20 ezer kilométerre, akkor nehogymár az legyen a normális, hogy elkezdünk sipákolni, hogy jajjj holnap velünk is fog történni, foglalkozzatok inkább valós problémákkal amik Magyarországon történnek.

A másik példa erre a Desmond Is Amazing, aki nyilván egy meleg kisfiú, de NEM ő és nem is a melegek tehetnek azokról a dolgookról amiket csinál (sminkelés, provokatív öltözés, melegbárban fellépés, stb). Ennek a gyereknek az anyja agyilag nincs rendben, ő csinált ilyen "prostituáltat" a gyerekéből, aki ismeri a háttérsztorit, az tudja, hogy az anyja ilyen hírnévhajhász, aki Michael Alig rajongó volt (drogos gyilkos aki 20 évet volt börtönben, azóta pedig meghalt) aki sajnos ezt csinálja a gyerekével, hogy közel kerüljön ezekhez az emberekhez, ehhez a világohoz. Ez viszont igaz a többi ilyen "drag gyerekre" is, meg mondjuk azokra a lányokra is, akiket az anyjuk kurvának öltözet és szépségversenyekre viszik a gyereket. Ezek az anyukák a gyerekükön keresztül élik ki azt, ami nekik nem adatot meg és pénzt is kapnak érte.

Amikor volt az az eset, hogy ez a Desmond gyerek New Yorkban a melegbárban lépett fel, akkor volt egy interjú egy meleg férfival aki akkor éppen ott volt és mondta, hogy sokan elmentek vagyfelháborítónak tartották, hogy ott volt a gyerek, mivel nyilván nem oda való, normális ember nem gondolja, hogy egy 11 éves gyereknek egy melegbárban kellene táncolnia a színpadon, ez nem szexuális orientáció függő, mindenki tudja, hogy egy gyereknek semmilyen night clubba nem kellene betennie a lábát. DE AZ ANYJA VITTE ODA, AKI HETEROSZEXUÁLIS ÉS AGYILAG BETEG, nem én tehetnek róla, nem is a gyerek és kb senki más sem, azokon kívül akik odavitték a gyereket és azokon a személyeken kívül, akik felengedték oda a színpadra. Ez nem egy "összeesküvés" része, akinek nem tetszik amit ez a gyerek csinál, az nyugodtan írjon a heteroszexuális anyukákon az Instagramon és más platformokon keresztül üzeneteket, de a b.uzikat emlegessétek, a heterok csinálják ezt, nem mi.

2021. aug. 22. 23:28
 22/81 anonim ***** válasza:
13%

18. LOL, nem is reagálsz. Akkor minek írtad meg a választ egyáltalán? Hogy érvek helyett ideírj egy nagy semmit és fölényeskedj?

Én csak azt nem értem, hogy mi állandóan ez a fajta felsőbbrendűség, ami most is árad ("erre nem is reagálok"). Liberálisként nem neked kellene elősegítened a párbeszédet, stb? Komolyan ez a legszánalmasabb, amikor így viselkedsz, mint az elvileg általad annyira utált és alsóbbrendű "homofóbok". Ezt utálom itt is a legtöbb kérdésnél, ami ezeket a témákat feszegeti, hogy 10-ből 9 meleg ugyanúgy nem bír normálisan megnyilvánulni, mint 10-ből 9 bármilyen másik ember. Ez lenne a nagy felsőbbrendűség?

2021. aug. 22. 23:29
 23/81 anonim ***** válasza:
89%

Sehol sincsen gyerekeket célzó propaganda.

Ez az egész hiszti a kormány részéről csak arra megy ki, hogy mindenki még jobban gyűlölje a másikat, és ne azzal foglalkozzanak az emberek, hogy megint mennyit lopott tőlük az országvezetés.

Számtalan veszély leselkedik a gyerekekre, online játék-függőség, internetes átverések, molesztálás, stb, stb, de az hogy hall valamit a melegekről, az pont nem veszélyes rájuk.

Csak egy példa. Azt mondják, ha sokat hallanak, olvasnak a melegekről, ők is melegek lesznek. Én sokat olvastam történelem könyveket, mégsem lettem Sztálin, vagy Napóleon, esetleg Hitler.

Ostobaság a köbön.

2021. aug. 22. 23:39
 24/81 A kérdező kommentje:
Én - annak ellenére hogy meleg vagyok (legalábbis részben) - inkább a normális, azaz hetero családépítés pártfogója vagyok. Nincsen semmi gond a melegséggel (hiszen az ókori rómaiak és görögök is nyomatták ezerrel - gondoljunk csak Leszboszra) de ugyanakkor egy szilárd és erős társadalom alapja a társadalmat építő Férfi, a nő aki az utódot szüli és támogatja a férfit, valamint az utód, aki majd létrehozza a következő generációt. Ha ez nem lett volna így Ádámék óta az elmúlt párezer évben (azaz hogy már akkor is gender problémák függtek volna a levegőben) akkor ma nem is volna emberiség.
2021. aug. 22. 23:40
 25/81 steven95 ***** válasza:
100%

#22 Értelek. Tudod, a válaszom mégis válasz. A virágnyelvet is értetted, mert felhúztad rajta magad. Nem homofóboztam le senkit. Azt meg nem tudom, honnan veszed csak úgy, hogy liberális lennék. Ha valaki itt logikátlanul dobálózik szavakkal, érdemtelenül, az Te lennél kedves #22es anonim (, hogy véletlenül se tudjalak beazonosítania válaszaid alapján...)

" Liberálisként nem neked kellene elősegítened a párbeszédet"

Ez most egy bújtatott értékítélet a nem-liberálisokról?

"10-ből 9 meleg ugyanúgy nem bír normálisan megnyilvánulni"

És Te? Nem vagy meleg vagy, vagy normálisan meg tudsz nyilvánulni? Mert a fenti hozzászólásoddal most köpted magad arcon.

A felsőbbrendűséget Te vizionáltad. Ne haragudj de nem vagyok a pszichiátered, hogy a komplexusaidat kezeljem.

2021. aug. 22. 23:41
 26/81 anonim ***** válasza:
100%

#24: Ostoba, semmitmondó, ezerszer lerágott csont, komolyan mintha valami paródia lenne..

Senki sem próbálja megszüntetni a heteroszexuális házasságot, a férfit, a nőt, vagy az utódot, senki sem próbálja hipnotizálni a heterokat, hogy b.uzuljanak meg inkább és haljon ki az emberiség. Még az általad említett ókori településeken sem volt soha olyan veszély, hogy éppen kihalófélben lett volna a lakosság a homoszexualitás miatt, vagy esetleg tudsz olyan dokumentumokat felmutatni, ahol azt írják, hogy a kihalás szélén áll a lakosság, ezért gyorsan váltsunk p.inára a f.asz helyett?

Kb semmi értelme és semmi alapja nincs annak a sok baromságnak amit itt leírtál, évtizedek óta ezerszer elismételt közhelyeket ismételgetsz, nem létező veszélyekkel riogatsz.

2021. aug. 22. 23:48
 27/81 A kérdező kommentje:

# 26

Úgy hiszem, te súlyosan félreértelmezted, amit írtam. 😄

Az ember alapvető szaporodásához elengedhetetlen a nő, aki az utódot kihordja ill. a férfi, aki a nőt megtermékenyíti. Így lesz az ember, az ember csoportok, a társadalom, végül az emberiség. Ezt diktálja a természet törvénye, nincs ez másképp az állatvilágban sem.

Ha időközben a nőnek, vagy a férfinak "eltévelyedései" támadnak, akkor lelkül rajta (azaz ha a nő a nőkkel, a férfi pedig a férfiakkal folytat szexuális viszont, akkor lelkük rajta), de ettől függetlenül feltétlenül szükséges az utódot egészséges, és lehetőleg hetero környezetben felnevelni - aztán ő maga idővel úgyis eldönti, hogy hová orientálódik, de ezt gyerekkorban ráerőltetni szerintem teljesen felesleges.

2021. aug. 23. 00:06
 28/81 anonim ***** válasza:
77%
Látom sokat értettél az eddig kapott válaszokból, kb ötödszörre is leírtad ugyanazt az egybites baromságot. Hogy hogy lehet ennyi ésszel életben maradni a való világban, az számomra rejtély.
2021. aug. 23. 00:08
 29/81 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem azért, de itt te vagy a leg hatásosabb "meleg propaganda" mert az erős társadalmas szöveged hatására erősen elgondolkoztam azon, hogy holnaptól inkább leszbikus legyek.
2021. aug. 23. 00:38
 30/81 anonim ***** válasza:
3%

Ezzel nem leszek népszerű de:

A pirde alapvetően baromira haszontalan. Igen a hülyék azt hiszik, hogy balról jobbra elmennek akkor az ér valamit. Lóphaszt nem ér. Azzal, hogy elmész balról jobbra, nem nő a GDP, nem mentenek fel senkit. A pride eredménye egy baromi nagy lezárás egy olyan városban, ahol a forgalom amúgy is olyan szarul halad mintha egy egysávos út lenne az egészen.

Ha kiszerveznék egy szigetre a prideot még azt mondanám, hogy legalább a forgalmat nem akadályozzák. Ja és az vesz részt aki akar. Ha XY-nak fáj a feje az mi a szarnak hallgassa a vonulást.

A "pride" eredményei (nagyobb elfogadás) baromira nem a pride eredményei, hanem az emberek gondolkodásmódjának megváltozásának eredménye, de a pridenak semmi köze nincs hozzá. (tekintve, hogy a médiában a phaszos képeket mutogatták :) )

Emellett megjegyzem, hogy a rendezvényt az is eléggé definiálja, hogy a melegek egy jó része sem tud ezzel közösséget vállalni, pedig elméletileg az ő jogaikért vonulnak...

A melegekkel semmi baj nincs. Tőlem fogják meg egymás kezét, szögdécseljenek stb. Egy bizonyos keretek között. Ahogy egy nőt is lekváznak amiért úgy öltözik, egy melegre is lesznek kifejezések ha picsagatyában és rózsaszín térdzokniban megy át a városon. Amennyiben ez akárkinek nem tetszik ne öltözzön úgy, ha pedig úgy öltözik akkor vállalja a következményeket. Ha egy meleg átlaghoz hasonlóan felöltözik fele annyi megjegyzést nem fog kapni, mint ha kakadunak nézne ki.

Az oktatást pedig a tudás helyszíne kellene, hogy legyen. Nem kell mindenféle vallásokat meg az 1590 féle gender szexualitást bevinni egy olyan intézménybe, ahol a gyerek azt se tudja, hogy milyen pályán akar dolgozni. Én a vallást is kitiltanám az iskolai intézményekből, mert a vallás is más intézmény.

Amennyiben valakinek a szülője igényli, hogy a gyerekének 25 féle szexualitást mutassanak meg, az elvihette eddig és ezután is ilyen felvilágosításra. Aki pedig nem szeretné, annak pedig ne legyen kötelező.

Én mindenkinek meghagynám a jogot arra (és ha jól tudom ezt nem is vették el), hogy úgy nevelje a gyerekét ahogy akarja és ahogy jónak látja. Olyan ideológiákat és értékeket átadva amik nem ütköznek törvénybe.

2021. aug. 23. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!