Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Béla211 kérdése:
Lmbtq emberek ti terveztek elkölözni itthonról és, ha igen melyik országba mennétek és mért?
Figyelt kérdés
És ha meg van melyik országba mentek ott esetleg tudjátok, hogyan működik az egészség ügyi ellátás.2021. aug. 16. 14:11
1/9 anonim válasza:
Retek Balkánon voltam nyaralni
Már ott is jobban elfogadják a melegeket mint nálunk.
Egészségügy ott,? Jaj, mondanak érted egy imát.
2/9 anonim válasza:
Mi Svédországba tervezünk menni, amint megvan az anyagi tőke, nyelvismeret és munkalehetőség. Az indok pedig mert elfogadóak az emberek és hideg van 🤷♀️
(Plusz; ha valamiért 10 év után szétmennénk párommal, szépek a svéd nők)
3/9 anonim válasza:
Én angliába szeretnék menni. Az egészségügyi ellátás állapotáról nem tudok semmit. Legfőképp azért akarok kimenni mert itthon nem lehet nemet és nevet változtatni. Ott meg nem néznek úgy ki az emberek ameddig nem tudom megváltoztatni a paírjaimat.
4/9 anonim válasza:
#3 vagyok
Én azért angliába mert tetszik az ország a kúltúra az ott élő emberek. Nem hiszem hogy jobb lenne más északi országokkal szembe de nekem tetszik, ennyi.
5/9 anonim válasza:
Mi Afganisztánon gondolkodunk , párom is afgán, vissza akar térni a gyökereihez.
7/9 anonim válasza:
Az északi országok nagyon szimpatikusak, (Kanada, Norvégia, Izland, Svédország és Finnország) viszont ezek közül számomra csak Svédország és Finnország tűnik valaha is elérhetőnek az EU tagságuk miatt. Ahogy hallom ezekben az országokban nem csak az angolul beszélők száma a magas, de a kommunikációs hajlandóság is, szóval talán lenne esélyem valami normális munkát is találni. Illetve a hideget is kifejezetten szeretem.
8/9 anonim válasza:
7. Ha piacképes, keresett szakmád van, akkor Norvégiába is hasonlóan könnyű emigrálni, mint Svédországba vagy Finnországba. Az EU-ban nincsenek benne, de Svájchoz hasonlóan az EGK-ban igen. 2 ismerősöm is él Norvégiában tartósan, az egyikük fogtechnikus, a másik villanyszerelő, innen jutottak ki oda viszonylag könnyen Magyarországról.
9/9 anonim válasza:
Én Németországon gondolkodom, a párom is ott él, de nemcsak a melegség elfogadása miatt, hanem azért, mert egyszerűen jobb az életszínvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!