Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki egyszerre keresztény és homoszexuális?
Értem, hogy nem hiszel egy statisztikának sem, mert azokat könnyű manipulálni. Sajnos ez így van, de szerintem van egy határ, amit ezzel sem tudnak átlépni és én ezeknek a statisztikáknak hiszek. Te dolgod, hogy te hogyan tekintessz rájuk.
Olyan nem mondtam, hogy a jobboldal kevésbé elfogadható. Viszont nagyobb arányban vannak jobboldaliak között olyanok, akik nem elfogadóak, mint baloldaliak között.
Lehet, hogy a környékeden a „DK-sok” homofóbabbak, de statisztikailag és logikailag is egyértelmű, hogy a jobboldaliak közt több a homofób.
Tudom, de őt nem fenyegette meg halálosan senki, csak a becsületsértést lehetne ráfogni az illetőre, ha nem lenne anoním az oldal (mondjuk még úgy is nehezen), de így semmit. Mellesleg engem fenyegettem már meg halálosan ezen az oldalon jobboldaliak (kicsit sokat írkálok a politika kategóriába), de fenyegetésen kívül is kaptam már olyan üzeneteket, amiket nem tudtam hová tenni (tudom, hogy nincs miért, de írtak már olyan üzenetet, amiért majdnem elsírtam magam, pedig egyáltalán nem vagyok az a tipus). Még nem coming-outoltam, nem szeretném pereskedni, vagy feljelentést tenni, túl körülményes lenne, úgyhogy egyelőre tűröm az ilyeneket.
A kereszténységet ne keverd össze az egyházzal.
Az egyház dogmatikus szabályrendszer szerint működik, de a kereszténység az csak egy eszme, lényegében élni és élni hagyni az alapja és a szeretet. Az eszmeiségben nincsenek nemek, szexualitás stb.
Szóval bárki bármilyen lehet és egyben keresztény, ha önmagát és mást nem bánt.
22-es!
Állításaidat maguk az "elfogadó" libernyák-melegek igazolják, teljes mértékben!
Nem hajlandók még csak elgondolkodni sem azon, amit írtál, pedig szerintem mindenben igazad van! Nekik van egy beléjük tuszkolt "elvrendszer", amitől egy tapodtat sem hajlandók eltérni! Ezért szoktam rájuk használni a liberálfasiszta kifejezést!
Amúgy Te is egy idealista lehetsz, aki reméli, hogy a másik oldalon is vannak hasonlóan gondolkodó, másokat nem ellenségnek néző, gondolkodó egyéniségek! De azért túlságosan ne remélj!
Nincs.
Olyan van, hogy azt hiszi magáról, hogy keresztény miközben olyan szexuális életet él amiről az ige úgy beszél, hogy utálatosság.
Személyes beszélgetésekre van szükség Istennel. Őszinte imákra, igeolvasás és elkezd helyre állni lassacskán minden.
28-as, bár ilyen egyszerű lenne. :D
Tapasztalatból mondom, hogy ezen változtatni nem lehet. Legalábbis én akárhogy próbáltam, mármennyire akartam sehogy sem sikerült. Megpróbáltam mindent. Nem gondoltam rá, tagadtam, imádkoztam, mentálisan- és fizikailag is bűntettem magam, kizártam magam a saját életemből, de egyik sem volt hatásos. Mára már többé-kevésbé elfogadtam magam. A vallásról lemondtam. Képtelen vagyok azt tisztelni, isteníteni, aki szerint ránk halál, majd örök kín vár, azért, mert ő így akarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!