Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki egyszerre keresztény és homoszexuális?

Figyelt kérdés

2021. aug. 14. 19:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
18%
10-es vagyok még.Ha kérhetem válogasd meg a szavaid mert 2 diplomás jogász meleg vagyok...Ez meg egy nyilvános fórum,a becsületsértés meg még mindig drága..
2021. aug. 14. 22:01
 12/36 anonim ***** válasza:
89%
10: a napnál világosabb, hogy hazudsz!
2021. aug. 14. 22:03
 13/36 anonim ***** válasza:
14%
Kedves 12-es.Azért mert szerinted egy meleg csak ellenzékinlehet bizonyítod azt hogy leszarjátok a melegeket...Na ezért vagyok jobboldali..Fogadd el hogy miután a párom leápoltam elmegyünk szavazni s a Fideszre fogunk szavazni:-))
2021. aug. 14. 22:06
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Megint hogy a francia kerül ide a politika? Aki arról szeretne beszélni, nagyon rossz kategóriát olvasgat.
2021. aug. 14. 22:30
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
A vallás az ember szülei álltal "öröklődik" és nem sokan lépnek átt más hovatartozásba felnőttként így igen léteznek meleg keresztény, katólikus, zsidó, stb emberek sőt még papok is.
2021. aug. 14. 23:12
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Létezik és ismerek is ilyet. Korábban jártunk, de már szakítotunk. Templomba is jár, igazi hívő. Rendes srác volt, sajnálom hogy vége lett.
2021. aug. 14. 23:49
 17/36 anonim ***** válasza:
89%
Dr Mészáros György, keress rá.
2021. aug. 15. 00:40
 18/36 anonim ***** válasza:
84%

Én nem szavaznék jobboldali pártra, kivéve ha azt mondjuk Pálinkás vagy Márki-Zay Péter vezetné, vagy egy magyar Szymon Holownia, vagy Donald Tusk.

Előítéletek mindenkiben vannak, bennem is, én felmerem vállalni, és teszek is ellene. Fidesz kapott 12 évet, és mit csinált mindig talált olyan témát amivel elterelte a figyelmet?

Őszintén Kedves Fideszes meleg barátom, szerinted normális, hogy Iványi Gábort üldözi a kormány, pusztán mert visszautasította egyszer Orbán kirakat pozícióját? Tényleg ez a Fidesz, a bosszúpártja?

A másik, hogy elakarod üldözni a melegek nagy részét itthonról? Tudod, te hogy én vidéken Debrecenben voltam LMBTQI közösségszervező 2018-ig? Tudod hány párt ismerek onnan? Meg szívárványcsaládokat?

Attól, hogy Fideszes vagy még velük nem kellene velük is kitolnod, mert őket is kőkeményen fogják üldözni. Én most párszor hazatértem BP-ről a szülővárosomba és nyáron júniusban szerveztem LMBTQI témájú eseményt Debrecenbe, előtte való héten egy debreceni ismerősnőm szervezett egy LMBTQI családi napot. Ott sok mindenről beszélgettünk középiskolásokkal, például mivel ők egy dráma tagozatos osztályba járnak egy Gimiben és sok lány és kevés fiú tanult ott, így néha lányok kaptak fiús szerepet amiért beszólt nekik az egyik tanár, valamit a gender kérdésekkel kapcsolatban... meg a melegségre..

Akkor van ott társasház a civil bázis mellett, és az egyik lakó folyamatosan bömbölte a zenét, meg kiabált, a végén még átdobott egy sörös dobozt is aminek tartalma rám fröccsent miközben a rendezvény végén Slampoetry is volt.

2021. aug. 15. 01:02
 19/36 anonim ***** válasza:
28%

10-es!

Beszélhetsz te az ilyen a libernyák-melegekhez kedveskedve! Egy kanál vízben meg tudnának fojtani, ha más a véleményed...

Itt is, aki elfogadó, azok zömében jobboldali beállítottságú melegek! A lebernyák-melegek nem fogják fel, hogy őket a Dákó+-osok csak kihasználni akarják! Majd ha elérték céljukat, dobják őket, mint ahogy a jobb...ballikra is ez vár... Vagy mint az annak idején felkapott Blanka nevű hölgyeménnyel is tették...

2021. aug. 15. 01:35
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

10-es nekem semmi bajom azzal, hogy a Fideszre szavazol. Az viszont egy hatalmas hazugság, hogy az átlag jobboldali elfogadóbb. Tapasztalatból és statisztikákból is tudom állítani, hogy ennek az ellentéte igaz.

Eleve az emberre nem lehet rámondani általánosságban sem, hogy bal-, vagy jobboldali. Mindenkinek minden témában megvan a saját véleménye, így például egy jobboldali is lehet meleg, ahogy egy baloldali is homofób. Eleve ez szerintem nem kéne politikai kérdés legyen. Ettől függetlenül (ha nem is számít), de statisztikailag igaz az, hogy a jobboldaliak nagyobb része homofób, mint a baloldaliak.

Azt meg nem hiszem el, hogy jogász vagy. Ez egy anoním oldal, ahová név nélkül vagy regisztrálva, így a becsületsértés erre az esetre nem alkalmazható.

19-es, én baloldali vagyok. Abszolút nem érdekel, hogy kinek mi a politikai ideológiája. Senkit sem kérnék arra, hogy ezt változtassa meg. Bízok abban, hogy az emberek képesek maguk is eldönteni, hogy kire szeretnének szavazni.

2021. aug. 15. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!