Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként csak én tartom nagyon gusztustalannak az megcsonkított transzokat?
Láttam videókat műtétekről és hogy hogyan néz ki utána a "nemi szervük". Egy hatalmas gusztustalan sebhely marad ott örökre, semmiben sem hasonlít a puncira, nem tudom ki nyúlna hozzá. Láttam elfertőzött, parazitákkal teliket is.
Szerintem a nemi szervvel nem szabad játszani. A hormonkezelés még jó, főleg ha serdülőkor előtt befejezik. De a péniszt hagyják békén egészségügyi, kényelmi és esztétikai okokból. Több hetero férfinek jön be az utóbbi, miért nehezítenéd meg magadnak a párkeresést?
el nem tudom kepzelni, hogy milyen lehet a vaginabol kialakitott futyi.
De nem is vagyok kivancsi ra.
A helyesen diagnosztizált és kezelt (hormonok) transz embereknek az öngyilkossági arányuk csökken, műtét után viszont tényleg statisztikailag megnőnek a számok. Feltételezem egy szerv elvesztése miatt, ami lelki traumát és visszafordíthatatlan csonkítást eredményez, egy jobb és szebb jövő reményeiben. De az alapvető szuiciditás szerintem maga a diszfóriából ered ÉS túlnyomó részben a társadalom el nem fogadásából, kirekesztéséből adódik. Jah és nem vibrátorral illetve nem életük végéig kell tágítani.
(Mellesleg már a hormonkezelés előtt tájékoztatják a transz nőket hogy mire vállalkoznak, mi mivel jár. És ez teljesen az ő testük az ő döntésük. Senki nem bátorítja őket)
Kérdező
Ez itt a homoszexuális kategória, mi a férfiakat szeretjük.
Ami kis videót mutattál, egy horrorisztikus munka teljes igénytelenséggel amit a környezetben is lehet látni.
Ezt nem kéne ösze keverni egy európai orvossal.
Ki mit akar a testével semmi közünk hozzá, mint ahogy neked se.
Mielőtt megcsinálnak Európában egy ilyen műtét sorozatot anyi engedély és anyi vizsgálaton kell átesni hogy ezzekel a részletekkel hidd el tisztában vannak amiket te említesz.
Törödj a saját magaddal és szexualitásoddal.
Félig meddig laikusként az öngyilkossági rátáról szóló kutatásoknál nem lehet, hogy azoknál akik a műtéten esnek át azért magasabb a ráta mert eleve erősebb diszfófia esetén választ valaki műtétet? Nem biztos hogy a műtét maga az oka.
Egy kutatásnál mindig érdemes komolyan elgondolkodni azon, hogy mi ok-okozati összefüggés és hogy mi az, ami simán csak korreláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!