Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok, nektek is gusztustalan és offos az ilyen?
Nem azt mondom hogy bárkit bármikor.De volt olyan akit megsajnáltam és orálisan kielégítettem.Rendes volt de nem talált senkit.
Néha szégyellem is magam ez miatt pedig neki legalább örömet okoztam.De ez amit te írsz, ez tényleg undorító.
Azért na, legyünk őszinték, van, amikor csak egy jót szexelni akar az ember. Ez miért is lenne annyira ciki? Ne legyünk már álszentek, hogy itt mindenki, nemtől, kortól, élethelyzettől és nemi identitástól függetlenül kizárólag komoly, harmonikus kapcsolatban, a partner alapos megismerése után hajlandó a szexre.
Az, hogy valaki leírja a vágyait, az nem igénytelenség. Az igénytelenség az, amikor bárkivel, csak farka legyen...
Az ismerkedés mikéntje meg egy más kérdés. Szexpartnert is lehet kulturáltan keresni, és nem úgy, hogy odaba** egy képet a retkes farkáról, meg a szőrös s*ggéről.
10 évvel ezelőtt nekem is nagyon undorító volt ez,
De megtapasztaltam hogy egyáltalán nem igénytelen emberek teszik ezt, hanem akik megunták a napokon keresztül tartó báj csevejt és mégse jön össze semmiféle találkozó.
Mert megijed, kamus, stb..
Nekem így lett kapcsolatom.
Szerintem is gusztustalan.
A szex érzelmekről is szól, az első benyomás és a szimpátia sokkal fontosabb, mint egy formás segg vagy farok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!