Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként csak én tartom nagyon gusztustalannak az megcsonkított transzokat?
Láttam videókat műtétekről és hogy hogyan néz ki utána a "nemi szervük". Egy hatalmas gusztustalan sebhely marad ott örökre, semmiben sem hasonlít a puncira, nem tudom ki nyúlna hozzá. Láttam elfertőzött, parazitákkal teliket is.
Szerintem a nemi szervvel nem szabad játszani. A hormonkezelés még jó, főleg ha serdülőkor előtt befejezik. De a péniszt hagyják békén egészségügyi, kényelmi és esztétikai okokból. Több hetero férfinek jön be az utóbbi, miért nehezítenéd meg magadnak a párkeresést?
Kimbellának jól csinálták meg, Millának már nem annyira
Rajtuk kívül másokkal nem volt közelebbi kapcsolatom alkalmin
Mivel a homoszexualitás témába tetted fel a kérdést, így gondolom férfi vagy. Mivel azt mondod a műtét után nem tetszik a vagina így gondolom Male to Female transz emberekre gondolsz.
Szóval matematikával kiszámolva:
Egy meleg férfi nem vonzódik (mondhatni gusztustalanak tartja cím alapján) a nőkhöz... Hol itt a probléma? A meleg férfiak a férfiakhoz vonzódnak, a transz nők pedig nem férfiak 🤷♀️
"Szerintem a nemi szervvel nem szabad játszani."
Szerintem meg semmi közöd nincs hozzá, hogy a saját testével ki mit csináltat.
Jó nyilván, hogy te férfi vagy, nem transz nő, rossz belegondolnod ebbe, akár átérezned, de valakinek meg ez egy nagyon nagy megkönnyebbülés. Nem kell nézegetned lefeküdnöd meg már végképp nem kell transzokkal - főleg hogy aki átoperáltatja magát nővé, nőként éli az életét, te meg férfiként a férfiakat szereted, hol a közös pont? :D
"Több hetero férfinak jön be az utóbbi" mi,a pénisz...? Szívük joga, de sokaknak nem gond, ha transznemű a párjuk, akár operált, akár nem. De nem hiszem hogy ez az elsődleges szempont, hogy majd hány százalék akar majd lefeküdni vele, inkább hogy szeretni tudja a testét és önazonosság
(Amit linkeltel, az olyan, mintha kézi fűrésszel csinálták volna. Nem ez a normál. Elfertőződni meg bármi műtéti seb el tud)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!