Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem értem, sokan miért olyan ellenségesek a melegekkel, hiszen ők is csak emberek, miért lennének annyira mások, gusztustalanok és a többi? Én lány vagyok, de mindig is szerettem volna egy homár havert. Ki mit gondol a melegekről?
A homár megnevezés nem helyénvaló. A helyes megnevezés a meleg vagy homoszexuális.
.
Én megtisztelem a barátaimat és nem beszélek róluk így.
Szóval először is beszélj róluk normálisan!
.
De hogy a kérdésre is válaszoljak.. Természetesen elfogadom őket, támogatom őket és kiállok azért hogy nőjön az elfogadás és minden jogot megkapjanak ami járna nekik. /Gondolok itt,a normális esküvőre, örökbefogadásra stb/
Szerintem baromi jól hangzik a homár haver XD lehet csak az alliteráció miatt, de akkor is.
Egyébként meg, egy embertől sem lesz sértő egy szó, amennyiben azt nem úgy alkalmazza, hogy sértő legyen... És gyerekek az ilyen válaszok miatt lesz, időről időre minden meleg lesznobozva...
Egyébként azért, mert megtehetik. Ahogyan itt is veled, kiélhetik kegyetlen, sötét oldalukat, mely máskülönben csak növelné a stressz szintjüket. Van kire szórni a szemetet alapon :3
Mindenkinek valami olyat kéne csinálnia, amivel levezetheti a feszkót. (mondjuk box :DD)
(17/f,meleg)
Köszönöm, örülök, hogy nem támadásnak veszed! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!