Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az igaz hogy aki meleg az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz hogy aki meleg az bepróbálkozik mindenkinél vagy ez honnan jött hogy sokan ezt gondolják?

Figyelt kérdés

Csak érdekel mit gondolnak erről melegek-heterók.

Jómagam nem vagyok meleg.

2016. aug. 27. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, de nincs kedved egy közös hokihoz? Csak hogy múljon az idő.
2016. aug. 27. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
A szánalmas homofób férgek találták ki. Akik rohadtul nem tudnak semmit csak gyűlölködni akarnak. Hánynom kell tőlük..
2016. aug. 27. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
A meleg férfiak/nők is emberek, nekik sem tetszik mindenki. Szóval nem próbálkoznak be mindenkinél. Ostoba ember, aki ilyesmit állít.
2016. aug. 27. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
annál próbálkozok be, aki tetszik. és azok közül is azoknál, akikről tudom vagy legalább sejtem, hogy meleg
2016. aug. 27. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sőt, ponthogy az egyetlen srácnál, akit kedveltem, és valószinű hogy meleg volt se próbálkoztam be. Nembaj, elvagyok egyedül is :D
2016. aug. 28. 02:36
 6/6 anonim válasza:
100%

Homofób majmok hozadéka mindez.

Túlzott homofóbiát tanusítók jó részének a lelke mélyén van homoszexuális vonzalma.

Volt olyan, hogy egy sráccal társkeresőn dumáltam, s kinyomoztam a nevét, s amikor ráírtam, homofób kijelentéseket tett, amelyeket akkor hagyott abba, amikor elmeséltem, hogy én vagyok a srác, akivel fél napja írkál társkeresőn.

Szóval nem kell hinni a "homofóboknak".

Gyávák az emberek, nem merik vállalni magukat, mert kényelmesebb hazugságban leélni fél életet, s majd 40 évesen 2 gyerek mellett felakasztani magukat, mert sokan "hülye bu*i vagyok, de nem vállalom" alapon gondolkodnak.

Inkább nézzenek rám csúnyán, de a lelkemet nem töröm össze pár némber miatt, mert pont leszarom, ki mit gondol.

Ha ezt hozta a genetika amikor világtalanként kisgyermek voltam, akkor élek ez alapján. :-)

Valami meleg írhatna, mert kong az ürességtől a "postaláda". Csók. :*

2016. aug. 29. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!