Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért volt sok meleg az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt sok meleg az emósok között, illetve miért választották az emo stílust sokan akik melegek? Fiúk érdekelnek elsősorban. Végül miért váltatok meg hajkoronátoktól? 24f

Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 18:19
 1/3 Chopen ***** válasza:
61%
Mert depressziósak, hogy melegnek születtek.
2017. jan. 8. 00:04
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Én egyet se ismerek, pedig nagyon szívesen taliznék egy emos passzív sráccal. A pávák inkább jelen vannak. Meg a dívák :D Azo utóbbi melegektől rosszul vagyok sajnos.
2017. jan. 8. 10:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
az emo csak egy divat. a depresszió nem ott kezdődik, hogy valaki emonak öltözik, vagy emonak vallja magát. az ilyenek általába nem depressziósak. Viszont tény és való hogy nagyon sok meleg él depresszióban, vagy akár a családi vagy egyéb háttér miatt öngyilkos hajlammal is. Köztük én is. Mégse voltam sohase emo. (nem kérek privátot.)
2017. jan. 9. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!