Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Én nem értem, sokan miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem értem, sokan miért olyan ellenségesek a melegekkel, hiszen ők is csak emberek, miért lennének annyira mások, gusztustalanok és a többi? Én lány vagyok, de mindig is szerettem volna egy homár havert. Ki mit gondol a melegekről?

Figyelt kérdés

2017. márc. 18. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10%
Emberek, de a rossz utat választották. Átálltak a sötét oldalra.
2017. márc. 18. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
95%

nekem semmi bajom velük. jó fejek. én is inkább választanék egyébként a saját nememből :D volt meleg oszt-társam régen, bírtam, nagyon kedves fiú volt tényleg. jólelkű is volt, segítőkész is, senkinek nem szólogatott be. szóval kevés meleg srácot ismerek, de az eddigi tapasztalataim alapján sokkal rendesebbek, mint heteroszexuális társaik...

23L

2017. márc. 19. 10:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom velük. :)
2017. márc. 19. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!