Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kanos vk, nagyon szeretném lenyalni a spermát, de elélvezés után azonnal undor fog el. Képtelen vk megtenni, egyszerűen gusztustalannak tartom és nem is értem, sok fiú hogy élvezheti a szájában. Más is érezte így?
Most a saját spermádról beszélsz vagy máséról? A sajátomat sosem nyeltem le és sosem fogom.
De ha a másik élvez el előbb, akkor szívesen beveszem a számba a spermáját.
Az meg egy teljesen más dolog, hogy igen, elélvezés után sokakból kimegy a vágy és nem csinálnák már meg ugyanazt élvezés után, amit ellőtte megcsináltak volna.
23/f, biszex, dugásban aktív
nálam is van így, ha kanos vagyok akkor simán bevállalnám, de abban a másodpercben ahogy elsülök már nem.
próbáltam úgy kicselezni magam, hogy gyertyában a számba sülök el, de ahogy már a csőben van, elmegy a kedvem, szóval nem tudtam megtenni.
szerintem az egyetlen mód, hogy megtegyem és még élvezzem is, ha baromi kanos vagyok és egy másik pasi spermájáról van szó.
Sziaa. Mostanában le tudtam nyelni egy részét (ami nem ment mellé). A gyertya póz illetve a gömb póz jó. Nem tudod visszacsinálni ha elsültél.
Rászoktam, szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!