Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire jön be, ha valaki a talpatokkal "játszik"? Ez mennyire "elfogadott"?
Nekem láb (azon belül inkább talp) fétisem van. Azaz szeretem a talpat nyalogatni, csikizni, simogatni, masszírozni, meg ha valaki a városban pl mezítláb sétál, és koszos a talpa.
De ez mennyire "gyakori" és elfogadott? Csak azért érdekel, mert társkeresőn én például ritkán látok ilyet, sőt, valaki szó szerint elborzad tőle. Ez ennyire extrém úgymond? Nektek mi a véleményetek erről?
Ti "megtűritek", vagy szeretitek, esetleg utáljátok és undorítónak tartjátok?
23/F
Szerintem sokan nem merik ezt felvállalni amúgy. De miért?
Cikinek érzik?
Vágom, hogy homo kérdés, de ha a nőknek nincs vele gondjuk, sőt kifejezetten kedvelik egy szintig, akkor nem hinném, hogy gond lenne a másik oldalon.
Az más tészta, hogy azért nem mindenkinek csinálom, mondjuk akár kivel le se fekszek.
Ez nekem is bejön, én is "talpmániás" vagyok kicsit :D
De valóban nem egyszerű ilyenhez partnert találni.
27f
nekem teljesen oké.
de mondjuk én csak tiszat talpal foglalkozok.
ha mezitláb végig talapal a városon akkor kb.:bottal sem nyúlék hozzá,nem hogy csikizzem,vagy nyalogassam.
32/F
Én nagyon szeretem amikor a talpaimmal foglalkoznak. A masszázst és a nyalogatást főleg a boltozatnál és a lábujjaim között. Szeretem én is a srácok lábait, amennyiben ápoltak.
28F
8. Vagyok.
Óó csak most látom homo kérdés.
Szóval nincs azaz isten hogy egy pasi làbát nyalogassam vagy bármi.
De nekem csinálhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!