Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális emberek miért undorodnak a homoszexuálisoktól? Gusztustalannak tartják őket.
mert gusztustalanok sokan
a normálisakkal nincs annyira baj, de elég megnézni itt is néha mekkora gyökerek, meg privátban is akkora idióta sok, inkább nem is szívesen beszélgetek velük, mert normális témában sem mindig lehet
élőben meg volt pár példa kb kiabálva magyarázta a haverjának a héven, hogy ő mekkora egy kisköcsög, faxt érdekli
ellenben volt kollégám sokak szerint meleg mégis tök normális, soha nem volt vele bajom, sőt csapatépítésen még aludtunk is 1 szobában (külön ágyban természetesen)
Úgymond normális vagyok :)
És nem, nem utálok senkit a szexualitása miatt, csak a bunkókat utálom, egy meleg ember is lehet normális, és egy heteró is lehet sík hülye, nem a szexualitásunkon múlik a jellemünk.
Homoszexualitás szerintem csak kevés ember taszít. Ennek a nyilvános mutogatása, mint pl. a pride felvonulás ami kiüti a biztosítékot.
Meleg vagy, ok, de erre vagy büszke? Akkor vonuljak én is, amiért hetero vagyok?
"mert gusztustalanok sokan
a normálisakkal nincs annyira baj, de elég megnézni itt is néha mekkora gyökerek, meg privátban is akkora idióta sok, inkább nem is szívesen beszélgetek velük, mert normális témában sem mindig lehet"
Ezt sok hetero pasiról is el lehet mondani.
Ha tudnád mi csajok hány f@szképet kapunk privátban nap, mint nap, de még egy köszönést sem tudnak odaírni. Ráadásul a legtöbb családos.
Nem az a lényeg, hogy homoszexuális-e vagy sem, hanem tudjon az ember viselkedni. Normál keretek közt minden elfogadható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!