Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerint melegeknek jobb a Tinder a Grindrnél és/vagy a Romeonál, az miért gondolja így? Nektek melyik vált be?
Figyelt kérdés
febr. 8. 18:50
1/5 anonim 

válasza:

Nekem egyik se. Úgy szeretik nyomkodni a tiltást. 😂😂😂
2/5 steven95 

válasza:

Sosem használtam (még?) Tindert/Grindert, de szerintem:
A Tinder, nem kifejezetten melegre specializálódott app, hanem kifejezetten "akárkiknek".
A Grindert kifejezetten testi kapcsolatot keresésre használják. Ez olyan mint a csárdafalatozó, ha ott vagy, senki sem hiszi hogy vegán lennél...
A Romeo inkább a Tinder meleg változata, vagy nagyon light Grinder.
Az emberek azonban ugyanazok, bár én elhiszem hogy egy app megítélése minimálisan befolyásolja a felhasználó hozzáállását, talán ilyen szempontból jobb a Tinder. De igazából csak rajtad múlik. Totál felesleges egy appot hibáztatni, embereket, vagy magadat nagyobb valószínűséggel lehet. Persze meg lehet cáfolni.
3/5 anonim 

válasza:

A tinder egyedül abban jobb az említett másik 2 appnál hogy ott match rendszer van, nem fognak random 40 feletti igénytelen emberek írkálni kéretlenül mint pl romeon. Plusz kötelező képeket feltölteni regisztrációnál.
4/5 anonim 

válasza:

Romeon sokkal rosszabb pasik vannak fent, mint Grindren. Ezt csak úgy itt hagyom.
5/5 anonim 

válasza:

Ez attól függ, hogy ki mit keres. A Grindr szerintem csak és kizárólag szexre van, mást nem is érdemes belelátni. A Romeo szerintem egy fokkal jobban elmegy a “nem csak egy egyalkalmas kalandot keresek” irányba, amíg a Tinder merőben más. Persze elég nagy az átfedés egyébként a felhasználói bázisokban, de mivel Tinderen nem lehet csak úgy kéretlenül ráírni bárkire, illetve képek is vannak, inkább oda csoportosulnak azok, akik talán többet keresnek mint egy szex. Ez nem azt jelenti, hogy a többség ott teljesen komoly szándékkal keres hosszútávú kapcsolatot, de ha ez a szándék, ott nagyobb eséllyel megtalálod. Azért nehéz kicsit ez a meleg/hetero téma szerintem az online “társkeresésben”, mert tudtommal a heteroknak nincs külön szex app, így náluk a Tinder is kicsit más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!