Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder VS Romeo - van érdemi különbség?
Úgy döntöttem, hogy újra belevágok a randizás világába, viszont őszinte leszek, vajmi kevés tapasztalatom van a dating appokkal. Egy hosszabb párkapcsolat van mögöttem, ami nem appon indult, évekkel ezelőtt használtam a Romeot talán 2 hétig.
Mivel jelenleg nem BP-n élek, helyben pedig nem hogy hal nincs a tengerben, még tenger sincs, így a Tindernek csak a fizetős verziója jöhet szóba, hiszen csak az engedi meg a lokáció szabad kiválasztását. Ma az egész napomat a fővárosban töltöttem, így gondoltam adok a Tindernek és a Romeonak is egy esélyt, azonban nem titkoltam arra számítottam, hogy a Tinderen sokkal nagyobb arányban lesznek azok, akik valóban kapcsolatot keresnek és nem csak egy jó estét. Viszont ahogy látom elég erős az átfedés, max Romeon nem rendes képpel vannak kint az emberek, hanem csak DM-ben küldik el ugyanazt, ami kint van Tinderen…
Tekintve, hogy a Romeóban ingyenes a lokáció megváltoztatása, így most nem látom sok értelmét egy prémium előfizetésnek Tinderre. Egy nap használat után viszont nyilván nincs sok tapasztalatom. Ki mit gondol? Hol normálisabb a felhozatal?
Ui. - elnézést a wall of text-ért
Amelyik szimpatikus neked. Nagyon sok felhasználó mindkettő felületen jelen van. Igaz, hogy a Tinder kulturáltabbnak tűnik, de nagyjából ugyanaz a felhozatal. Kevés azok száma, akik csak az egyiken vannak jelen vagy csak a másikon.
Nem egy olyan írt nekem Romeo-n, aki az első vagy a második üzenetében már farok képet kért/küldött, míg a Tinderen kapcsolatkeresőnek van kiírva. Lényegtelen az alkalmazás részemről, mert nagyon sokan kapcsolatkeresőként vannak fent majd csak sima numerát keresnek.
#5-ös, igen, pont erre gondoltam. Csak tegnap több olyan embert láttam, aki Tinderen komoly kapcsolatot keres, Romeon pedig intim képet is küldött egy szia után.
#3-as, most kíváncsiságból letöltöttem a Grindert, eddig azt gondoltam, hogy ez az app csak nyugaton pörög. Első blikkre ez gyakorlatilag a Romeo “amerikai verziója”, sőt, pár percnyi pörgetés után mintha csak méginkább szex-orientáltabbnak tűnne.
Ugyanazok az emberek másra használják a különböző appokat. Tinder, hinge, breeze (Mo-n még nincs szerintem, én külföldön élek) = randi, grindr = szex, romeo = vegyes, hajlik a szexre inkább.
Meg aztán nincs is ellentmondás a kettő között, lehetsz nyitott a szexre és a randizásra egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!