Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik oldalt használod? Tinder, Rómeó, Grinder?
Figyelt kérdés
Illetve hány éves vagy? Mert egy ismerősöm szerint csak bizonyos kor felett használja a többség az egyiket vagy másikat.aug. 28. 14:14
1/9 anonim válasza:
En ugy latom a tindert hasznaljak a normalisabbak. Amugy mindharom appon barmelyik korosztalyt megtalalod.
2/9 anonim válasza:
En Tindert nem hasznalok, masik kettot igen. A Grindr szerintem jobb amugy, Romeo-ra csak a csoportok miatt lepek be mar kb. Ott szerintem joval kevesebb mar a fiatalok aranya.
4/9 anonim válasza:
Aktív vagy passzív vagy?
Csak szexet keresel?
7/9 platinumhand válasza:
Én jelenleg Romeot használok, előtte hotbullt, azelőtt meg dirtycode-ot.
Mindhárom oldalon elérhető volt mindegyik korosztály, és bármelyiken lehetett találni olyan embert, aki normális.
A Romeo azért a legjobb ezek közül, mert ez előbbiek közül ezen vannak q legtöbben aecképpel fent.
24
9/9 anonim válasza:
35 vagyok.
Ha dugni akarok, akkor Grindr, ha egy komolyabb randit, akkor Tinder. Bár utóbbi is már inkább szex-társkeresö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!