Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az igaz hogy aki erőszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz hogy aki erőszak áldozata volt utána nagyobb eséllyel lesz meleg?

Figyelt kérdés
Mármint értitek, akit pl suliba vagy valahol erőszakkal vettek rá. Ismertek ilyet? Mert szerintem azért nem lesz valaki meleg mert pl kényszerítették hogy orálisan vagy máshogy kielégítse a másikat...
2021. jún. 3. 08:29
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
87%
nem
2021. jún. 3. 09:41
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

10-es! A nimfománia(szexmánia) mentális betegségek tünete. Miért baj? Mert aki szexfüggő, az nem fog tudni elköteleződni, ha nincs kikezelve.

Egy két dolgot azért szeretnék tisztába tenni. Az identitás az azt jelenti, hogy eltudom dönteni magamról, hogy fiú vagyok, vagy lány. Az identitás kb 4 éves korig alakul ki. A transzexuálisoknak van ez az úgymond identitás zavara. A homoszexulitás az egy szexuális orientáció. 9-10 éves korig alakul ki egy ember orientációja, ami utána nem fog már változni. Szóval hívhatjuk akár orientációs zavarnak is, de ez most lényegtelen.

Egyébként én saját példámat tudnám felhozni. Nekem van ikertesóm és én meleg vagyok, ő pedig leszbikus. Namost mindketten gyerekkorban átéltünk egy bizonyos traumát, aminek 100%, hogy köze volt az orientáció kialakulásában. Viszont ehhez genetikai hajlam is kell. Tehát, kell, hogy legyen egy nagyobb % hajlamunk erre, mint ahogyan minden tulajdonságra van egy bizonyos %-ban genetikai hajlamunk(Betegségek, mutációk(daganat), belső tulajdonságok). Pl minden embernek van egy bizonyos %-ban genetikai hajlama a tüdő rákra. Az aki dohányzik, annak egy 10-20%-ot nő ez a százalék. Viszont mondjuk, akinek alapjáraton pl 5%-os hajlama van erre a mutációra, az szénné szívhatja a tüdejét, mert kb kimondható, hogy sosem lesz tüdőrákos. Ellenben mondjuk azzal, akinek alapjáraton van egy ilyen 60-70%-os hajlama erre. Ők még passzív dohányosként is valószínűleg, hogy ebben a betegségben fognak meghalni, mert volt rá genetikai hajlamuk.

A melegséget is így kell elképzelni. Bár én a melegeket is több rétegre szoktam tenni. Van aki már embrionális korban azzá válik (akár hormonális problémák miatt, stb). Viszont olyanok is vannak, akik szerintem nem úgy születnek, de van rá nagyobb genetikai hajlamuk, amit különböző gyerekkori traumák tolhatnak egy ilyen szexuális orientáció irányba. Lehet ez erőszaktól kezdve sok minden. Viszont ehhez kell egy magasabb genetikai hajlam is erre.

2021. jún. 3. 12:12
 13/50 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

#10: Exemet gyerekként szexuálisan molesztálták. Nem lett nimfomán, de nem is lett egészséges a szexhez a viszonya. Értsd: előttem megfelelésből bevállalt sok mindent, amit nem akart.

#12: Mi volt az említett trauma?

2021. jún. 3. 12:25
 14/50 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem fogom leírni, mert nem szívesen beszélek róla és nem is lényeges. Viszont nem erőszak, vagy bármiféle bántalmazás.
2021. jún. 3. 12:40
 15/50 anonymousreview60 ***** válasza:
89%

Azzal, hogy "nem is lényeges" @#14, meghazudtoltad magadat, mert azt írtad @#12, hogy "Namost mindketten gyerekkorban átéltünk egy bizonyos traumát, aminek 100%, hogy köze volt az orientáció kialakulásában."

Nem szerencsés a dolog, mert ezzel elveszed a lehetőséget a tanulástól, hogy mit kell elkerülni a gyereknevelésben/mitől kell megóvni a gyerekeket.

Nem beszélni kell, hanem leírni! XD De oké, elfogadom az álláspontot, csak akkor legközelebb ne húzd el a mézes madzagot senki előtt!

2021. jún. 4. 07:11
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég illetlen és kultúrálatlan mások magánéletében turkálni. Nem véletlenül nem írtam le. Nagyobb hangsúlyt fektettem egyébként is a génekre, mint a traumákra. Itt nem a traumán volt a főhangsúly. Ha nincs rá valakinek genetikai hajlama(melegségre), akkor akármilyen traumát átélhet, de nem lesz homoszexuális. Szerintem van épp elég pszichológia könyv az egészséges gyereknevelésről. Szóval ott van mindenki kezében a lehetőség, hogy fejlessze magát. De arra egyedül kell rávennie magát, nem pedig más által.

Ha pedig valaki nem tud gyereket nevelni, akkor az ne vállaljon. Ha meg bizonytalan, akkor ott van gyerekpszichológus. Tudnak sok tanácsot adni, hogy egészséges legyen a gyerekek lelkivilága.

2021. jún. 4. 12:17
 17/50 anonim ***** válasza:
94%
én biszex vagyok. semmiféle trauma nem ért gyerekkoromban, nem erőszakoltak meg, semmi. mégis világ életemben a fiúk jobban bejöttek mint a lanyok. van egy tesóm is, ő full hetero. én azt mondom nem igaz, hogy a környezet dönti el. max azt, hogy mások előtt be mered e vallani.
2021. jún. 18. 20:26
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
14-es anonim forumom nyugodtan leirhatod
2021. jún. 19. 04:41
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem igaz.
2021. jún. 19. 12:32
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

A 2-eshez:

Alapvetően az 1-essel értek egyet (soha nem vezethető vissza semmi EGYETLEN okra), de az sem olyan egyszerű, hogy akit valami negatív élmény ér, az azt utána kerülni fogja.

Sokszor igaz pl., hogy minden negatív élményben van valami jó is. És az ember ezt a jót összekötheti öntudatlanul a negatív élménnyel. Én pl. szerintem ezért vagyok enyhén szub/mazo érdeklődésű; volt egy hetero szerelmem, aki miatt sok megalázó helyzetet kellett elszenvednem. De mégis: a szerelem miatt boldog voltam ezekben is. A boldogság és a megalázottság tehát összekapcsolódott bennem.

Egyébként többen is jól leírták: igen, tuti befolyásolják kisgyerekkori élmények, hogy meleg lesz-e valaki, de ezek nagyon komolex dolgok. Esetemben pl. egész biztosan szerepet játszott az, hogy három bátyám van, akik kisbabaként nagyon szerettek, babusgattak stb. (Van is olyan kutatás, mely szerint a legkisebb fiúgyermek szignifikánsan gyakranban lesz meleg, mint a legnagyobb vagy a középső.) De biztos még egy csomó minden más is.

2021. szept. 15. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!