Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy aki erőszak áldozata volt utána nagyobb
eséllyel lesz meleg?
Szerintem az oriántáció részben genetikai, részben pedig a felnövés során pszichés alapon kialakuló identitást képző dolog, de ezt nem lehet ilyen direkt módon összekapcsolni hogy "ha ez történik, akkor az lesz" mert az ember szellemileg ennél milliárdszor bonyolultabb. Ez az "egy dologra mutatok rá és megmagyarázom" megközelítés mindig is egy nonszensz bullshit volt.
2021. jún. 3. 08:40
Marhaság. Van egy pár meleg ismerősöm, de egyikük sem erőszak hatására lett homoszexuális.
Ha belegondolsz kérdező, beláthatod, hogy hülyeség a kérdésed: ha valakit valami kellemetlen dolog ér, azt nem szokta ismételgetni. Akit dobostorta-evésre kényszerítenek, az azt nem szokta szeretni. A szexszel ugyanez. Az illető undorodni fog a homoszexuális kapcsolattól és jó eséllyel baja lesz a heteroval is. Amit ebbe a kontextusba keverni szoktak, az a börtönökben a kölcsönös előnyök miatt végzett homoszexuális viszony. Azt ezt adók a idekint jellemzően kizárólag heteroszexuálisok.
2021. jún. 3. 08:47
Igen, hozzájárulhat ez is mint sok más környezeti tényező. Ez is egy pszichés identitászavar.
2021. jún. 3. 08:49
2
Akit gyerekkorában bántalmaztak az nagy eséllyel lesz bàntalmazó.
2021. jún. 3. 08:50
Az én történetem kicsit passzol ide és én se tudom mi a kulcs. Tiniként jártam gyógyúszásra. A srácok ott 12-18 között voltak velem az öltözőbe. 14 évesen érdekelt kié milyen, mekkora hisz az ekkor fontosnak tűnt. Nos így szúrta ki egy 18 éves srác, hogy figyelek. Aztán ebből lett az, hogy egyszerűen visszaélt a szituval. Hónapokig kellett vele találkoznom és szexelnem. Elsőre még ő kényeztetett de aztán hamar máshogy lett. Én féltem és megtettem. Aztán sok sok ilyen tali után egyszer kiakadtam és mondtam hogy nem érdekel ha elmondja szüleimnek, stb de nem bírom tovább. Ez amúgy pont az análszex miatt volt. Nagy farka volt és fájt nagyon. Ekkor tűnt el az életemből. Hogy emiatt lettem-e meleg? A fene tudja. De meghatározó lehet, hogy ő volt az első szexuális élményem. Megjegyzem aktív lettem. Csak aktív. Szopni se szoktam soha, mert rossz élmény. Pl neki nagyon sok spermája is volt többnyire ami miatt utálom a spermát is. Szóval a lényeg, hogy bármi lehetséges. De pl lehet a farkukat nem is azért néztem anno mert érdekelt hol állok hanem lehet akkor már tetszett csak nem tudtam.
2021. jún. 3. 08:50
Ja és nem lettem bántalmazó :D Bár szerintem az azokra igaz akik nagyon fiatalon....
2021. jún. 3. 08:51
Bocsánat, hogy hetero nőként írok ide, de nem tudtam megállni. Szóval én is szexuális erőszak áldozata voltam (igaz férfiaktól), viszont ettől függetlenül nem utáltam meg a nemüket és nem fordultam a nőkhöz emiatt.
2021. jún. 3. 08:55
Van egy batàtnőm akit 14 évesen egy pasi megerőszakolt.
Ez oda vezetett, hogy most pszichológushoz és pszichiáterhez jár mert nimfomàn lett.
2021. jún. 3. 09:05
Nem mindegy hogy egy pasi erőszakol meg egy pasit vagy egy pasi egy csajt. Az egyik felállás eleve nem alap. Mármint érted. Pasi és nő együtt alap. Pasi pasival nem. Az erőszak egyiknél se normális csak ugye az ha pasit erőszakol meg pasi az megint más. Sok dolgot kavar meg. Egyik se jobb vagy rosszabb csak így talán más a hozzáállás utána...
2021. jún. 3. 09:08
8.-ra.
A nimfománia miért baj???
2021. jún. 3. 09:31
Kapcsolódó kérdések: