Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexuáliserőszak fiúként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuáliserőszak fiúként fiúval? Veled történt ilyen?

Figyelt kérdés
Mi történt? Mit tettél utána?Hány évesen?
2020. szept. 16. 08:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
100%
Koliba szopásra kényszereített egy idősebb srác.
2022. ápr. 14. 10:50
 72/85 anonim ***** válasza:
89%

Az első partnerem egy haverom volt, felmentem Hozzá.

A szobájában a falhoz szorított, kérte, hogy kicsit terpesszek, megtettem és a térdével jó erősen tökön rúgott.

A fájdalomtól lerogytam térdre, ekkor megszoptatott.

Utána meg felfektetett az ágyra és megdugott.

Ekkor már zsibbadtak a heréim, be is pisiltem az aktusnál

2022. ápr. 14. 20:54
 73/85 anonim ***** válasza:
96%
Középsuliban kollégiumban szobatársaim rendszeresen verték együtt és egymásnak, én soha nem akartam részt venni, benne, de olyan szinten elkezdtek alázni, aztán pedig bántani is, hogy csatlakoznom kellett.
2022. ápr. 15. 15:38
 74/85 anonim ***** válasza:
100%
Fel is jelentettem volna oket vagy átkérem magam masik szobába
2022. ápr. 15. 17:54
 75/85 anonim ***** válasza:
97%
Olyan számít ha valaki mikor kértem, hogy ne szopjon tovább akkor is szopott tovább. Ugyanis rosszul csinálta és ott akartam hagyni. Egy ilyen storym volt. Egy amúgy fiatal husi srác volt aki nagyon rám volt indulva.
2022. máj. 6. 16:27
 76/85 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem tudom, hogy mennyire számít annak. 16 voltam srác 28. Mikor aktus volt akkor térd zokni + szoknyában kellet lennem. Mikor már mondtam, hogy ez nem tetszik és inkább hagyjuk abba. Erre ennyit mondott : mindjárt te is elvezni fogod
2022. máj. 22. 02:57
 77/85 anonim ***** válasza:
98%

Nem tudom, mennyire erőszak, mert barátságosan történt az egész, de még nem voltam 14 éves, amikor egy felnőtt, fiatal pasi magáévá tett egyszer, aztán vagy két éven keresztül viszonylag rendszeresen folytatódott.

Nem szóltam senkinek, mert mondta, hogy akkor börtönbe kerülne, meg végül is élveztem is, de mai fejjel persze már tudom, hogy ez nem volt oké.

2022. jún. 4. 12:32
 78/85 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy elmentem találkozóra. 17 voltam. A srác 22 körül. Élőben nem jött be sajna. Mondta, hogy azért menjek fel iszunk kicsit aztán dumálunk ha már eljöttem, nem gond ha nem akarok semmit. Nem akartam bunkó lenni belementem. A lakásban pedig kbezárta az ajtót és próbálkozott, de mondtam, hogy nem akarom. El is kezdtem felöltözni, de az ajtóhoz érve látom zárva. Mondtam, hogy nyisssa ki. Azt mondta, hogy nem amíg le nem sz-phat. Elkezdtem keresni hova rakta meg mondtam, hogy rendőrt hívok. Nem működött semmi. Vitáztunk, hogy feljelentem, stb. Kinevetett, hisz ahogy mondta "Te aki a talit is 3 hétig tologattad nehogy kiderüljön anyád előtt fogsz feljelenteni?"? A mondat nagyon megmaradt mert igaza volt. Miután kielégített gondoltam végre mehetek. De nem. Azt mondta hogy nekem is kell őt. Őszintén mondom, hogy undorító farka volt. Fitymaszűkületes volt és tudjátok így feszült a makk egy pontján a bőr. A színe hányadék. Kb öklendeztem közben mikor a számba vettem. Kb 1,5 perc után azonban elélvezett. Ami maga is nagyon vicces volt mert nagyon nyomorék hangokat adott ki. Nagyon felkavart akkor, de nem annyira mint gondoltam. Inkább harag és düh volt bennem. Vagy szóval az bántott hogy nem voltam tökösebb. Illetve néha a farka eszembe jutott. A szaga, a kinézete. Azt sose fogom elfelejteni. Akkor felírtam egy lapra mindent hogy feljelentsem 18 évesen. De aztán elkeveredett a papír. Pedig megérdemelné. De már mindegy. A fejére se emlékszem csak arra merre volt, a farkára, és a cinikus mondatra.
2022. jún. 26. 13:29
 79/85 anonim ***** válasza:
93%
Fúj. Ha valami undi, akkor az a mosdatlanságon kívül a fitymaszűkület.
2022. jún. 26. 14:34
 80/85 anonim ***** válasza:
98%
Ha élőbe nem jön be nincs az az isten hogy felmenjek hozzá
2022. jún. 26. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!