Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuáliserőszak fiúként fiúval? Veled történt ilyen?
Én csak arra emlékszem, hogy 5 éves voltam, és volt pohár igyam meg, üdítő. Nagyon kicsi voltam, megittam. De amit megittam a pisijük volt a 3 srácnak. Lehet, hogy volt még valami, de arra nem emlékeztem. Na onnantól kezdve fiúkkal sexeltem.
Ez intézet volt.
Nekem ez a sztory, ehhez kapcsolódóan
55-ös: Sajnos nem mindenkinek van olyan ereje/testalkata, hogy elbánjon egy erőszakolóval, pláne ha többen vannak.
Nekem egy szexmoziban szorította rá a fejemet egy rohadék a farkára, alig bírtam kiszabadulni. Az már nem is szopás volt, mert csak öklendeztem. De ez semmi azokhoz képest, amiket itt olvasok. :(
Te azért dobtad fel ezt a kérdést mert pedó vagy és a pedó és hasonló történetekre vered?
De tényleg..!
Ez gáz.!
Kedves 58-as!
Nem. Azért mert sokak szerint nem létezik. Ahogy a papi zaklatás se. Holott a téma nagyon is itt van. És a legjobb terápia ha kibeszéled. Amúgy meg csaj vagyok. Szóval ennyit erről. Az viszont elég elkeserítő, hogy valakinek ez az első gondolata. Jól működik az állami gépezet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!