Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexuáliserőszak fiúként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuáliserőszak fiúként fiúval? Veled történt ilyen?

Figyelt kérdés
Mi történt? Mit tettél utána?Hány évesen?
2020. szept. 16. 08:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
92%
Miért van az, hogy én is leírtam a válaszom és van aki rám írt, hogy miket tett velem a srác? Erre veri vagy mi? Undorító. Szívem szerint a nicknevét is kiírnám... Nem azért írtam ki hogy erre izguljon fel...
2021. dec. 17. 19:04
 52/85 anonim ***** válasza:
79%
Lehet hogy csak még akart hallgatni jó az ilyet kibeszelni magadból jót tesz
2021. dec. 17. 19:54
 53/85 A kérdező kommentje:
Nem lepne meg ha erre verné... Sajnálom, de jó hogy leírtad és igazad van, hogy gáz ha tényleg ezért írt. De ahogy írtad abból én csak erre tudok gondolni.
2021. dec. 18. 23:36
 54/85 youngboy26 ***** válasza:
96%

Én csak arra emlékszem, hogy 5 éves voltam, és volt pohár igyam meg, üdítő. Nagyon kicsi voltam, megittam. De amit megittam a pisijük volt a 3 srácnak. Lehet, hogy volt még valami, de arra nem emlékeztem. Na onnantól kezdve fiúkkal sexeltem.

Ez intézet volt.

Nekem ez a sztory, ehhez kapcsolódóan

2022. jan. 12. 07:29
 55/85 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha engem valaki bezárna egy szobába ott tuti meghalna valaki de az bizos hogy nem szexelnék vele inkabb szétverném a fejét es kiszabadulnék
2022. jan. 14. 14:36
 56/85 anonim ***** válasza:
97%

55-ös: Sajnos nem mindenkinek van olyan ereje/testalkata, hogy elbánjon egy erőszakolóval, pláne ha többen vannak.

Nekem egy szexmoziban szorította rá a fejemet egy rohadék a farkára, alig bírtam kiszabadulni. Az már nem is szopás volt, mert csak öklendeztem. De ez semmi azokhoz képest, amiket itt olvasok. :(

2022. jan. 22. 11:48
 57/85 anonim ***** válasza:
100%
Történt. Huzamosabb időn keresztül.
2022. jan. 22. 23:38
 58/85 anonim ***** válasza:
12%

Te azért dobtad fel ezt a kérdést mert pedó vagy és a pedó és hasonló történetekre vered?

De tényleg..!

Ez gáz.!

2022. jan. 23. 02:53
 59/85 A kérdező kommentje:

Kedves 58-as!

Nem. Azért mert sokak szerint nem létezik. Ahogy a papi zaklatás se. Holott a téma nagyon is itt van. És a legjobb terápia ha kibeszéled. Amúgy meg csaj vagyok. Szóval ennyit erről. Az viszont elég elkeserítő, hogy valakinek ez az első gondolata. Jól működik az állami gépezet...

2022. jan. 23. 11:17
 60/85 anonim ***** válasza:
96%
Magából indul ki. Ne húzd fel rajta magad.
2022. jan. 23. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!