Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuáliserőszak fiúként fiúval? Veled történt ilyen?
Figyelt kérdés
Mi történt? Mit tettél utána?Hány évesen?2020. szept. 16. 08:55
31/85 anonim válasza:
Nem, de hallottam storykat. Egy srác volt akivel dugtam. Őt a korábbi párja rendszeresen megerőszakolta. És mivel szerelmes volt a srácba így elviselte. Amúgy olyan volt a srác aki tipikus áldozat. Tehát nem lepett meg mikor mesélte. Meg volt, hogy megdugatta a párja egy másik sráccal akinek nagyobb farka van, hogy megnézze a fejét ahogy sír. Ami igazán durva ebben hogy fiatalok voltak. A srác és a párja is 17 évesek voltak. Számomra ez a legdurvább, de nem tudom mennyire passzol a kérdéshez.
32/85 anonim válasza:
Egyszer. Megbeszéltuk a sráccal hogy leszopom. Felmentem hozzá elkezdtem szopni azt mondta ő is szopni akar. Mondom oké. Erre odaát mintha szopni akarna de megfogott megforditott és ramfekudt a lyukam megkente valami kókusz illatú cuccal és megdugott. Igazából annyira nem volt rossz a srác pedig kifejezetten dögös volt így nem tiltakoztam
34/85 anonim válasza:
Soha semmi nem volt. Pedig közel 200 srác volt tuti már az életembe. Sőt talán több is ha 10 évre csak havi 2 kalandot számolok. Szerintem az ember kiérzi hol lehet gond. De lehet csak szerencsém van.
35/85 anonim válasza:
Ja történt már jó sokkszor... többször voltam csoportos erőszak áldozata is... 22 éves passzív, sztem ezert lettem passziv , elso szexualis elmenyem is eroszakolas volt
36/85 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy leszoptam valakit. Akkor voltam 15. Másnap írt egy haverja is. Mondtam nem szopom le. Erre kitalálta, hogy elmondja anyáméknak hogy meleg vagyok. Mivel tudta hol lakom a haverja hisz nálunk szoptam le, így a haverját is be kellett vállaljam. Nem akartam mert nem jött be. Mégis kellett. Erőszak csak máshogy mint a többi. kb 8 tali után közöltem, hogy inkább mondja el nekik, mert undorodtam tőle. Főleg hogy mindig a számba kellett hagynom hogy élvezzen és rossz íze volt. Szerencsére mindig 2 perc alatt elsült.
37/85 anonim válasza:
Nem volt erőszak, de nem is nagyon akartam. Engem először a bátyám dugott meg.
38/85 anonim válasza:
A bátyád? Azóta hogy viszonyultok egymáshoz?
39/85 anonim válasza:
Engem középsulis koleszbe vettek rá hogy csináljam együtt két sráccal. Mármint úgy vettek rá, hogy ha nem vagyok benne akkor megvertek volna, ők melegek voltak, és nagyon bejöttem nekik. Többször is csináltuk együtt, egymásnak kézzel/szájjal. Nemtudom hogy ez hogy működik, de az elején én undorodtam, aztán egyre jobban kezdtem élvezni a dolgot.
ma már bi-nek tartom magam, soha nem fog kiderülni hogy ennek van-e köze hozzá, de szerintem igen
40/85 anonim válasza:
19 voltam, szerelmi bánatos és nagyon magam alatt!
Meccsre készült a csapatunk, kérték szedjem össze magam!
Nem sikerült,ráadásul kihagytam két lehetőséget, szarul játszottam,döntetlen lett!
Tusolàskor számon kértek ami eldurvult és négyen megerőszakoltak .....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!