Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem érzitek, hogy ezen változt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek, hogy ezen változtatni kéne?

Figyelt kérdés
Az meleg közösség, különösen a homo férfiak, azt tapasztalom, hogy évről évre, egyre felszínesebbek, nárcisztikusak és állatiasak. Csak a szex, 1 alkalom erejéig és már senki nem is játsza meg hogy képes lenne komolyabbra. Komolyan itt tartunk? Pont úgy viselkednek ezek az emberek, aminek az ellentétjét anno probáltak elhitetni az lmbtq-aktivisták, hogy "love is love" - én azt tapasztalom hogy "szex orrba-szájba". Na és akkor a tényről, hogy a közösség nagy része szerhasználó és annyira ki van sülve hogy igénye van minél extrémebb stimulációkra, arról ne is beszéljünk. És ez nem "magánügy" mert emberek társkeresőkön vannak fent úgy, mintha egy másfajta oldalon hirdetnék magukat.

tegnap 22:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha szex összejön, az még a jobbik eset. Igazából én szexszel is beérném, a semminél az is jobb.
tegnap 22:57
 2/11 A kérdező kommentje:
És mit gondolsz, miért nem jön össze "csak" a szex?
tegnap 22:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Igazából nem értem a problémádat.. A sok kamus, titkolózós mellett már az is siker, ha szex összejön. Már az nagy eredmény, ha felmerik magukat vállalni egy olyan homofób országban, mint Magyarország. Miért nem így nézed a dolgot? A melegek egyébként is csak a saját közegükben mernek kinyílni. Nem igazán értem a problémádat. Az pedig, hogy ki mit akar, úgyis eldől majd..
tegnap 23:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a "csak szex" is sokkal jobb, mint a semmi.
tegnap 23:06
 5/11 A kérdező kommentje:

A homofób ország dumával valamelyik vidéki kisfaluban élő meleg kisgyereket tudom sajnálni, aki tényleg szenved azzal hogy felvállalja magát, nema azt a felnőtt dolgozó férfit, aki bármit megtehet, felvállalja és még így is úgy viselkedik mint egy állat és minden létező fiút meg akar fektetni.

De lehet csak én látom így. 😂

tegnap 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:
5# Hát de ez a helyzet basszus!! Ahol a "tisztelt" miniszterelnök úr arra telt célzást az évértékelőjén, hogy be fogja tiltani a Prideot. Meg jó ideje hergel a melegek ellen... Igen, vidéken nagyobb a homofóbia. Megfejelve ezt még azzal, ha valaki kozervatív, vallásos neveltetést kap, megfejelve azzal, hogyha a szülei is homofób állatok. Na innen szép nyerni!... A gyakori partnerszám inkább a nemi bajok miatt lehet problémás, dehát erre ott van a kondom.
tegnap 23:17
 7/11 anonim ***** válasza:
És hogyha valaki el van izolálva mindenkitől, nem lát melegeket maga körül, azt érzi, teljesen magára van maradva, a szülei homofób debilek, és azt érzi, senkitől sem kap segítséget a melegsége elfogadásában, az mégis mi a k♡rva életet csináljon, áruld már el? Nemhogy még kapcsolat.. Az ilyen még egy numerától is tart, mert fél, hogy lebukik... Nem mer elmenni semmi "olyan" helyre.
tegnap 23:31
 8/11 StevenUp ***** válasza:

tegnap 23:17

Nem szeretnék veszekedni, vitatkozni szeretnék. Előre is leszögezem, hogy nem vagyok homokos, viszont nem érdekel, hogy ki az, amíg nekem nem okoz kellemetlenséget.

Ennek fényében lenne egy kérdésem.

Azokat, akiket zavar az, hogy a pride elmarad(hat) azokat pontosan mi zavarja? Az, hogy elmarad, vagy az, hogy olyan helyen marad el, ami sokak számára bántóan szem előtt van..?

Ne érts félre, nem azt a demagógiát akarom nyomatni, hogy zavarja a forgalmat. A Pesti forgalmat, a Pesti forgalom is zavarja...

Engem, mint egyszerű halandót az érdekelne, hogy ha ennyire fontos a melegeknek a pride, és az állambácsiékat ennyire zavarja, akkor miért nem csinál a meleg közösség egyfajta fesztivált a pusztában? Pl Mint Ozora volt (van?) Vagy east fest, Mezőtúron. Szerveztek egy ilyen pikniket, összeültök esztek isztok, jól érzik magukat az emberek, erősíthetik az összetartásukat, és a kutya nem megy arra, aki nem érintett a témában.

Ez nem lenne jó/jobb? Feltétlenül szükséges az áldozat szerepében tetszelegni, ahelyett, hogy az emberek elismerését kivívva, megoldjátok okosba, egymás közt ezt a fesztivált?

ma 00:11
 9/11 anonim ***** válasza:
8# A választ nekem címezted. Én melegként egy Prideon sem voltam, de fáj ez a sok gonoszság, amit a kormány elkövet. Ez nem (csak) a Prideról szól. Orbán itt nem fog megállni, naiv aki elhiszi, hogy ezután a lépés után békénhagyná a meleg embereket. A folyamatos hergelés nem tesz jó azoknak a lelkében sem, akik még nem fogadták el magukat.
ma 00:19
 10/11 anonim ***** válasza:
8# Ha annyira érdekli a miniszterelnök urat ez a kérdés, írjon ki népszavazást róla. Döntsön a nép.
ma 00:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!