Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuáliserőszak fiúként fiúval? Veled történt ilyen?
Amikor hozzad nyomta a farkát mar le kellett volna rugnod az ágyrol
Aztan meg hagyod hogy kurjon 10 percig? Addig utottem volna mig mozog
Nekem a koliba volt hogy rámálltak fiúk, és le kellett cumiznom őket, és ők is le akartak engem
ez még középsuliba volt, nem tudtam mit tenni, nem szóltam róla senkinek, mert féltem hogy megvernek
Olyanom volt egyszer, hogy a sráchoz felmentem. Ott láttam, hogy nem néz ki úgy mint a képeken. Aztán elköszöntem, de nem engedett ki. Közölte, hogy ha már itt vagyok minimum, hogy lesz-opom. Mondtam neki, hogy nem. Ez nem így megy. Aztán szó szót követett, majd kaptam két pofont. Inkább megtettem. Hányni tudtam volna utána magamtól, meg a csávótól is. Természetesen nem hagytam ennyiben. 3 hónappal később csekkoltam, hogy még ott lakik. Aztán nyomtattam vagy 30 lapot. Amit éjjel bulibamenet kiragasztottam a háza környékén, hogy egy meleg pasi lakik itt. Persze 17 évesen máshogy gondolkoztam. Ma már nem mernék ilyet. Igaz ma már ha pofont adna venném is elé a telefont és élőt indítanék és mondanám hol vagyok és hívjanak rendőrt és közbe neki is mondanám, hogy élőben vagyok és ami most történik fent is marad tehát vagy kinyitja az ajtót vagy nagyobb gáz lesz.
Azonban mesélte egyszer egy srác akivel dugtam, hogy őt pl a saját párja rendszeresen ha nem akarta is megdugta. Egy izmos srác volt a párja ő meg kis vékony volt. Mikor el akarta hagyni megverte, bezárta a lakásba és 5x annyira megdugta, hogy már üvöltött a fájdalomtól és a szomszédok csak megkérdezték minden rendben van-e de rendőrt nem hívtak. Durva.
Egy hapsival leveleztem egy darabig majd mondta talizzunk .
Elmentem hozzá,nagyon bejött és már vágytam is egy kiadós szexre !
Mikor megláttam mekkora farka van ,kértem ne dugjon meg!
Megdugott! Erőszakkal, és vadul
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!