Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuáliserőszak fiúként fiúval? Veled történt ilyen?
Figyelt kérdés
Mi történt? Mit tettél utána?Hány évesen?2020. szept. 16. 08:55
11/85 anonim válasza:
Megtörtént. Egy bántalmazó kapcsolatban többször is.
Nem tettem feljelentést, évekig nem beszéltem róla senkinek.
12/85 anonim válasza:
Volt ra hasonlo. Egy faszit kellett vna szopnom, 2 lett belole es szopatva voltam. Nyelettek a g*cit, lekoptek, lehugyoztak aztan lebasztak egy 10000-est a foldre h jo k*rva voltam es kussoljak
13/85 -remete- válasza:
Probáltak be rángatni egy kocsiba de elszaladtam. Plusz ami nem mondható erőszaknak de reális az is ha rómeon megfenyegetnek levélben megzsarolnak. Ilyen is volt de mondjuk bekaphatja aki így akar bosszút állni
14/85 anonim válasza:
Én kíváncsiságból átélném egyszer hogy megerőszakol egy fiú.
15/85 anonim válasza:
Arra ébredni hogy simogatják a farkadat jó érzés,csak az a meglepő ha pasi csinálja!Átéltem.Aztán zsarolt vele.Fiatal voltam,tudatlan,nem mertem ellenkezni.Hogy ez miatt izgulok fiúkra is nem tudom.Akkor rossz volt lelkileg,most már kicsit izgató a szitu!
16/85 anonim válasza:
17 évesen egy buliban amire felvitt egy srác, valami altatót kevertek a piámba, csak akkor vettem észre,hogy volt valami a pohár alján amikor megittam. Este nem tudom mi történt, de reggel meztelenül ébredtem és mielőtt magamhoz tértem volna leszopott
17/85 DTR42 válasza:
Utolsóra reagálva, velem is történt ilyen.
18/85 anonim válasza:
Olyan volt hogy a srác mikor a szopást nem akartam folytatni megfogta a fejem és visszanyomta majd elkezdte dugni a számat és beleélvezett. Szívem szerint leharaptam volna. De nem tettem. Utána elküldtem a fenébe és sose vettem fel ha újra hívott.
19/85 anonim válasza:
Táborban voltunk , amikor ketten maradtunk a szobában a srác rámrontott , és birkózni kezdtünk . Mindketten szál alsóban voltunk . Azzal jött nekem , hogy meg akar szoptatni . Nem tudott legyürni , de láttam felállt a végén a farka - jó nagy volt neki. Végül kimenekültem a szobából , később nem próbálkozott . Mai ésszel már hagynám magam .
20/85 anonim válasza:
Gyerekkoromban többször megerőszakoltak. Nem tudtam mit tenni ellene, csak később.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!