Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuáliserőszak fiúként fiúval? Veled történt ilyen?
Figyelt kérdés
Mi történt? Mit tettél utána?Hány évesen?2020. szept. 16. 08:55
41/85 anonim válasza:
Egy normális talinak indult. 17 éves voltam. Felmentem hozzá. Mondta, hogy vannak lakótrsai de nem para tudják így nem zavart mikor felmetnem hogy mások is vannak a lakásba. Mikor már meztelen voltam mondta, hogy menjünk át a másik szobába ott az ágy jobb. Átmentünk. Majd mondta hogy pill kimegy mert nem talál gumit. Egy másik pasi (kb 30 éves) jött vissza. Becsukta kulcsra az ajtót és közölte hogy ma vele szexelek. Nagyobb darab volt. Mondhatni kövér. Gusztustalan. Kértem, hogy ne, meg nem vicces. Meg hogy ez ugye csak vicc. Nem volt az. A pasi tényleg gusztustalan volt. Mikor kaptam 3 pofont tudtam, hogy nem jó ötlet ellenkeznem. A ruháim és a telefonom a másik szobába voltak az ajtó kulcsra zárva a kulcs nála. Nem részletezem miket tett, de egy szadista nem normális beteges hányadék ember. A végén csak egyet akartam elfelejteni és eltűnni... Azóta se merek máshoz felmenni. Mindig hozzám jön minden pasi ha randizok. Azóta se értem miért ment ebbe bele a fiú akivel taliztam. Természetesen a kép már nem volt fent a képfeltöltésen mire hazaértem róla. Bár sokat nem tudtam volna kezdeni. Csak azt nem értem a mai napig miért tette meg... Miért játszott át? Őt is bántotta? Az egész olyan fura. És az az undorító mosoly ahogy nézett miközben dugott. Meg parancsolgatott hogy nyőgjek, meg mélyebbre, meg az egész. Hogy élhet ilyen ember?
42/85 A kérdező kommentje:
Mindig meglep, hogy ha kiemelem a kérdést érkezik újabb story. Szomorú, hogy ez ennyire gyakori. De sokaknak lehet lecke és figyelmeztető a sok story.
2021. okt. 17. 23:41
43/85 anonim válasza:
Az intézetben az egyik csávó egyszer bevédett egy verekésnél. Utána közölte hogy bevéd máskor is ha... Hát megtettem. Ez is erőszak szerintem csak máshogy. Tudta, hogy meleg vagyok. Egyébként nem volt rossz a srác de az rossz hogy akkor kell amikor ő akarja és azt amit ő akar.
46/85 Gaben32 válasza:
Fizetős transzinal volt olyan h csak ugy volt h leszopom aztan megfogott es eroszakkal megkurt. De a végén nem bantam
47/85 anonim válasza:
Itt is van kemény...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
48/85 anonim válasza:
Durva miket olvasok itt. Sok partnerem volt de semmi ilyen szerencsére. Max olyan volt aki mélyebbre nyomta a torkomba.
49/85 anonim válasza:
2 haverom lefogott,és a harmadik vadul hatolt belém. 16 voltam. F
50/85 anonim válasza:
6.-8.-os koromig a feltestverem rendszeresen szopatott es dugott.
Nem mondtam senkinek mert azt mondta megver es anyaek elvalnak akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!